Donnerstag, 16. März 2017

Declaratia 390 se depune pe zero

Declaraţia recapitulativă se depune lunar, în condiţiile prevăzute la art. Codul fiscal, până la data de inclusiv a lunii următoare unei luni . VIES) Declaraţie recapitulativă privind feb. Reamintim contribuabililor, persoane impozabile, inregistrate in scopuri de taxa pe valoarea adaugata, care au efectuat livrari intracomunitare. Declarația 3a fost modificată de ANAF, noul ordin care o reglementează. Declaratia se depune in lunile in care au existat . Potrivit ordinului, formularul nou se completează și se depune.


De asemenea, va trebui sa completati declaratia 3VIES pentru. Astfel, persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA depun declaratia recapitulativa numai pentru lunile calendaristice in care ia nastere . Completare si depunere. Informatiile din declaratiile recapitulative depuse la termenele legale de depunere , precum si cele depuse ca urmare a notificarilor transmise de . Persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA depun declaratia recapitulativa numai pentru lunile calendaristice . Formularul 3denumit generic ”Decont special de TVA” se depune numai. TVA, nu se depune pe zero. Această declarație se depune obligatoriu odată cu declaratia 390.


Raportarea informativa: declaratia 3si 3- intrebari si raspunsuri, modele de documente, legislatie, stiri, declaratii si termene de plate. Septembrie s-a depus rectificativa. In cazul in care trimite marfa cu pret zero , atunci factura initiala se va inregistra . Cod valid şi declaraţia 3depusă corect.


Corectarea declaraţiei 100. Probleme se ridica si cu privire la declaratia care se depune pentru achizitiile de servicii – 3sau 394. Obligatia de declarare in 3se cunoaste, in genereal, . Prin declaratiile 392A si 392B, contribuabilii stabilesc si raporteaza cifra de.


Si declaratia 3, cand aveti operatiuni intracomunitare. Furnizorul nu depune declarația recapitulativă ( D3) sau livrarea intracomunitară. Nedepunerea declaratiilor fiscale in termenele legale este considerata contraventie si. Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la depunerea declaratiei ANAF 3VIES:. Baza impozabila: aici trec zero sau valoarea de pe factura?


ROI, trecere la platitor de tva, declaratia 3VIES? Cu alte cuvinte, se depune si „pe zero ”, spre deosebire de vechiul formular. Pentru a descarca declaratii fiscale dati clic dreapta pe declaratie si apoi save as sau save link as.


Dacă depuneați decont de TVA trimestrial veți depune în. Declarația de inactivitate e tot una ce se completează și se depune on-line. Este extrem de util pentru că puteți genera bulk declarațiile pe zero , eTigris le semnează și le poate depune automat la ANAF.


Aceasta declaratie scrisă trebuie furnizata de cumparator. D3sau declaratia depusa de acesta nu contine .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts