Freitag, 24. März 2017

Documente pentru flotant

Pentru textul integral alegeți un abonament Legecare permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă. Documente necesare pentru înscrierea menţiunii de stabilire a reşedinţei ( flotant ). Pentru înscrierea în actul de identitate a menţiunii privind stabilirea reşedinţei . Documentul cu care se face dovada adresei de reşedinţă. DOCUMENTELE NECESARE PENTRU STABILIREA. REŞEDINŢEI ( FLOTANT ). CERERE TIP (de la ghişeu).


Documente pentru flotant

ACTELE NECESARE APLICĂRII VIZEI DE REȘEDINȚĂ ( FLOTANT ). Pentru aceasta, trebuie prezentate următoarele documente : 1. Actul de identitate. Nu există informații disponibile pentru această pagină. PRIMA ELIBERARE (la implinirea varstei de ani).


Notiunea de viză de flotant nu există în legislația specifică, ci aceea de stabilire a reședinței. Dacă locuiești la altă adresă decât cea . Stabilirea reședinței . A iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeași foaie . Strategia anticoruptie. Eliberarea cărţii de identitate provizorii când persoana fizică nu posedă toate documentele necesare pentru eliberarea cărţii de identitate – click aici . Alte documente aferente acestui serviciu.


Documente pentru flotant

La sediul administrativ din str. K) ofiterul de stare . Declaraţia scrisă a găzduitorului, persoană fizică sau juridică, de primire în spaţiu , însoţită de unul dintre documentele prevăzute la punctul 1. Formularele tip şi documentele solicitate sunt cu caracter orientativ, soluţionarea cererilor. Evidenta Persoanelor si Starea Civila.


Astfel, valabilitatea documentelor emise de Inspectoratul General al Poliţiei Române, Direcţia Regim. Cărţile de identitate şi vizele de flotant. Drepturile cetățenilor care se deplasează în UE – Cerințe în materie de vize pentru membrii de familie ai cetățenilor UE care călătoresc în . Program depunere documente. Regulamentul de programări online și lista cu documentele necesare pentru eliberarea actului de. Informatii privind circulatia anumitor documente oficiale intre Statele membre… detalii.


Documentele necesare obtinerii dreptului de sedere pe termen lung. MĂSURI SUPLIMENTARE IN CONTEXTUL EVOLUTIEI EPIDEMIEI DE . Nu se înregistrează documentele transmise fără cerere! Lista documentelor necesare privind acordarea Voucherelor Materna se găsesc la .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts