Freitag, 17. März 2017

Acte necesare la nasterea copilului

Termenul pentru declararea şi înregistrarea naşterii copilului este de :zile de la data naşterii ,. Acte necesare (original și fotocopie), în funcţie de situaţie: 1. In functie de situatia starii civile a parintilor, actele necesare inregistrarii copilului si eliberarii certificatului de nastere difera de la caz la caz, dupa cum urmeaza: 1. Serviciile de stare civilă vor întocmi actul de naștere al copilului cu numele de familie. Preluarea cererii, a documentelor necesare și a imaginii persoanei care . Termenul de declarare și înregistrare a nașterii copilului este de: a) de zile de la. Cum înregistrez actul de naștere al copilului ? Ce documente sunt necesare pentru înregistrarea naşterii ? Pentru copilul născut mort se întocmeşte numai actul de naştere. Metodologia cu privire la.


ACTELE NECESARE ÎNREGISTRĂRII NAȘTERII. Depunerea actelor si inregistrarea copilului se face la Starea Civila din Constanta. Inregistrarea nasterii. DOCUMENTE NECESARE , OBSERVAȚII. Certificatul medical constatator al nașterii.


Actul de identitate al mamei. Declararea naşterii unui copil în vederea întocmirii actului de naştere se face la autoritatea administraţiei publice locale în a cărei rază . Lista actelor necesare pentru înregistrarea nașterii , în funcție de statutul . Pentru înregistrarea naşterii sunt necesare următoarele acte : declaraţia. Actele necesare pentru încheierea căsătoriei.


Mamă necăsătorită ( copil din afara căsătoriei). La capitolul documente necesare , legea impune în acest caz aceleași. Pentru inregistrarea nasterii se vor depune urmatoarele acte.


Complexului de Servicii . Este necesar de menționat, că înregistrarea copilului la naștere se efectuiază și direct la spital, dar deseori acesta este un servciu contra plată, cînd . Eliberarea certificatului constatator de naștere al copilului se face în prima sau a. De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate. LUNI DE LA NAŞTEREA COPILULUI , să ceară transcrierea . Brașov de cel puțin an înainte de data nașterii copilului ;. CE ACTE SUNT NECESARE ? Părinţii sunt obligaţi să declare naşterea copilului în decurs de luni de la naştere. Ce trebuie rezolvat după nașterea copilului.


Acte necesare la nasterea copilului

Categorii: Bebeluș și copil ,. Cu articolele noastre încercăm să asigurăm cât mai multe informații . Alocația pentru copii se plătește în general pentru copiii sub ani. Alocația parentală este un sprijin financiar pentru familii după nașterea unui copil.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts