Donnerstag, 9. März 2017

Documente regim special

DOCUMENTE CU REGIM SPECIAL : cele tiparite, completate, folosite si pastrate conform unor dispozitii legale speciale. Ele sunt inseriate, numerotate la . Formular cu regim special de tipărire, înseriere și numerotare. Servește ca: - document de evidență a intrărilor, ieșirilor și stocurilor de formulare, care au . DENUMIRE SOCIETATE ……………………………………. Model Decizie gestionare formulare cu regim special ,formular Decizie gestionare formulare cu regim special download gratuit pdf word doc. PRIVIND EVIDENȚA FORMULARELOR CU REGIM INTERN DE.


Documente regim special

Chitanţa este un document financiar cu regim special de înseriere şi numerotare utilizat ca: . Se urmareste si se tine sub control utilizarea documentelor cu regim. Privind atribuirea numerelor pentru documentele. Chitanta este un document financiar cu regim special de înseriere şi numerotare,.


Mai sunt obligatorii fisele de magazie pentru documentele cu regim special atata vreme cat facturile si chitantele sunt generate din programul . Aboneaza-te la newsletterul Contabilul. Raportul special Noutati in . Modificări la preţurile formularelor tipizate de documente primare cu regim special. Serviciul Fiscal de Stat aduce la cunoștința contribuabililor că, din 03 . PREŢURILE PENTRU FORMULARELE TIPIZATE DE DOCUMENTE PRIMARE CU REGIM SPECIAL INDIVIDUALIZATE.


Formularele tipizate cu regim special utilizate în domeniul fiscal sunt documente legale ale căror tipărire, înseriere şi numerotare se realizează . FISA DE MAGAZIE A FORMULARELOR CU REGIM SPECIAL. Fisa de magazie a documentelor cu regim special. La cererea clientului tipizatele fiscale se pot . Regulamentului-cadru privind regimul actelor de studii.


Condiție: Produs nou. Registrul de evidenţă a zilierilor este un document cu regim special şi se comandă în baza actelor enumerate mai sus care se depun la sediul I. Date statistice privind formularele tipizate de documente primare cu regim special eliberate de către SFS pentru perioada 01. Declaraţia vamală în detaliu şi certificatul de origine preferenţială a mărfurilor. Dispoziţiilor privind modul de operare cu formularul tipizat de document primar cu regim special “Aviz de însoţire a mărfii nr.


Descriere: formulare regim special. Documente cu regim special. SRL „______” (în proces de insolvabilitate) Subdiviziunea.


Nomenclatorul formularelor tipizate de documente primare cu regim special ( anexa nr.1);. Instrucţiunea privind evidenţa, eliberarea, păstrarea şi utilizarea . Unele documente aflate în arhivă au un regim special de utilizare, datorită valorii lor istorice deosebite, precum şi a fragilităţii şi chiar stării de degradare în care . Achizitie formulare cu regim special - Licitatia. Proces Verbal de Constatare si Sanctionare a Contraventiilor, Cod 14. Proiect de ordin pentru aprobarea documentelor justificative privind raportarea activitatii realizate de catre furnizorii de servicii medicale . Tipărirea formularelor de documente primare cu regim special , în tranşe deferite pe parcursul anului, în termen de (șapte) zile lucrătoare din .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts