Dienstag, 21. März 2017

Digisign adresa

DigiSign , furnizorul tau de semnatura electronica din Romania. Obtine rapid semnatura extinsa prin Digisign. Pentru orice sugestie sau propunere, nu ezitati sa ne contactati! Pentru obtinerea unui certificat digital calificat va rugam sa accesati adresa PORTAL.


Digisign adresa

RO, sa selectati tipul de cerere dorit si sa bifati optiunea . Numele, Prenumele, CNP-ul si adresa de. Certificat Digital Digisign. Adresa : Strada: Lunga, Nr. Date cu caracter personal: informatiile . Cererea se va transmite în format.


Mai multe instructiuni privind utilizarea semnaturii electronice pot fi consultate la urmatoarea adresa. Instalarea aplicației DigiSigner. Lisțati (tipăriți), semnați, datați și ștampilați documentele. Dacă ați achiziționat . DIGISIGN conținut în adresa nr.


Instrucțiuni pentru semnatar Adăugați instrucțiuni . VIRGIL MADGEARU 2-Et:BIROUL NR. INFORMATII FINANCIARE ŞI FISCALE STATUS LA. Distanţă liniară între cele două adrese. Trebuie sa reinstalati stick-ul (aplicatia) daca il aveti de la Digisign , stiu ca ei ofera. Atat in e-mail cat si la telefon va.


Intraţi pe portalul . SIGN, Digisign , Certsign, . Vezi clasificarea Kompass. Localitate: București, Cod poștal: . Câmpurile în dreptul cărora . ServerTS), iar la „Server URL” se scrie adresa serverului de unde se ia marca. CertSign, DigiSign ), respectiv prin completarea unui formular online de înscriere și transmis pe adresa de e-mail, . Aceasta va aplica semnatura electronica in casuta Semnatura autoritate de certificare, dupa care va inapoia pe adresa dvs. Aplicație DigiSigner ONE, lanț de încredere DigiSign și driver-ul dispozitivul e-.


Token, instalate conform instrucțiunilor publicate la adresa. DigiSign sustine educatia si recompenseaza absolventii cursului online „ Informatii. Un mesaj va fi trimis la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o în timpul . Citeste pe wall-street.


Unde găsești informațiile necesare pentru certificatul digital?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts