Mittwoch, 22. März 2017

De exemplu

De exemplu

Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru de exemplu , cu exemple : de exemplu o, de exemplu în cazul, de exemplu în ceea ce . De exemplu , de pildă și. Toată lumea cunoaşte aceste formule prin care explicăm concret un fenomen, . Dicţionar de sinonime, anagrame și paronime. Ai libertatea sa platesti. Nominativ-Acuzativ, exemplu , exemple. Articulat, exemplul, exemplele.


De exemplu

Genitiv-Dativ, exemplului, exemplelor. Exista competitie pentru tripleta Samsung, Apple Huawei ? Astazi le opun modele de la Oppo. Many translated example sentences containing de exemplu – English- Romanian dictionary and search engine for English translations. Ori de câte ori folosiți un dispozitiv digital, de exemplu , pentru a naviga pe internet și a vizita diverse site-uri, lăsați mici urme ale acestor activități.


Georgia e un exemplu şi mai spectaculos, pentru că a plecat mai de jos, înregistrînd cea mai rapidă evoluţie pozitivă de cînd avem măsurători ale Băncii . Caz, fapt cu anumite . Utilizatori Linux ( de exemplu Ubuntu, Fedora, etc.) Singurul lucru necesar pentru a rula programul nostru pe un sistem Linux este versiunea WINE 1. Traduceri principale. Altor entități le este interzisă utilizarea biletelor în scopuri comerciale – de exemplu , în promoții sau publicitate, ca premii în concursuri sau trageri la sorți sau . Depinde de foarte multe aspecte. De cate orice faci refresh in unitatea de timp, depinde daca ai sau nu activate imaginile. Iar cel mai important, depinde. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant exemplu de – Dictionnaire français-roumain et moteur de recherche de traductions françaises.


De exemplu

Găsește imagini cu Exemplu. Glisaţi şi fixaţi conţinuturi, de exemplu muzică sau foldere, în folderul corect, după cum se arată în ilustraţiile de mai jos. Playerul Walkman poate reda conţinut . Remediere: Adaptor MQSC nu se ocupe de exemplu coadă manager nume.


Conținut furnizat de Microsoft. Se aplică la: Host Integration . Vise ciudate în noapte. Amintiri dintr-o viaţă anterioară. Eu-l tău dintr-un univers paralel.


De exemplu

Frânturi aleatorii de memorie, uitate, izolate într-un colţ al co. Acceseaza site-ul Intreb Banca Transilvania pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare plus pentru alte 6intrebari. Am admirat întotdeauna persoanele care luptă . Vand case modulare la comandă clientului de exemplu tip casa birouri de depozitare hale metalice etc ne deplasăm ori unde în țară . Ion Ştefan, Şeful Secţiei Clinice Boli Infecţioase din Spitalul Militar, a vorbit, în exclusivitate la DC Medical, despre situația din spitalul Militar, unde de .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts