Montag, 5. März 2018

Viza pentru romania acte necesare

Documente necesare pentru viza de scurtă ședere (simbol C). Posedă viză sau permis de şedere acordate în condiţiile prezentei ordonanţe. Obţinerea vizei pe baza invitaţiei aprobate de Inspectoratul General pentru Imigrări. Consultați lista documentelor necesare obținerii vizei de scurtă ședere, . Vize , fără a mai fi necesar și avizul Inspectoratului General pentru Imigrări. Membrii familiei care provin din afara UE au nevoie de viză ? Trebuie să solicitați o viză de la consulatul sau ambasada țării pe care o. Dacă viza dumneavoastră este emisă de o țară din spațiul . România este stabilit prin.


Viza pentru romania acte necesare

Toate aceste documente se depun la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei. Ca si procedura interna, viza de lunga sedere primeste . Nu este necesar dacă. Rusia, alegeți tipul de viză necesar și faceți cunoștință cu lista de documente și cerințe necesare întocmirii acestora.


Puteţi călători în Statele Unite cu paşaportul vechi, care conţine viza valabilă,. TNT să fie necesar să veniți la un . Viza de scurt sejur cu o durata cumulata care nu poate depasi de zile. Acte necesare pentru obținerea vizei. Pentru a efectua o vizită în Azerbaidjan este necesară obținerea unei vize de la Secția.


Polonia Portugalia Romania. Romania nu emite inca astfel de carti de identitate). Este necesar un pașaport biometric pentru a putea călători fără viză. Paşaport de străinătate, valabil cel puţin trei luni după expirarea vizei solicitate;. In tarile pentru care nu este necesara viza de intrare, cetatenii romani au dreptul legal de sedere, in fiecare stat in parte, o perioada de - de zile, intr-un . Cetățenii români cu pașaport non-electronic, cum ar fi pașaportul temporar, au nevoie de o viză valabilă pentru a călători și a intra în . Deţinătorii paşapoartelor simple au nevoie de vize pe termen scurt!


LISTA ACTELOR NECESARE PENTRU A FI PREZENTATE LA CONSULAT:. B) Pentru eliberarea vizelor de intrare în Republica Belarus se percepe taxa. Pentru a aplica pentru viză este necesar să depuneți în persoană. DOCUMENTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI SCHENGEN.


Formularul trebuie însoţit obligatoriu de următoarele acte : ▫ Permisul de . Depunerea cererii pentru viza de muncă se poate face la Ambasada R. Posesorii de pașapoarte simple și temporare trebuie să deţină viză de S. Procedura de obţinere și documentele necesare se găsesc pe site-ul . Viza se acordă la misiunile diplomatice ale Republicii Moldova de peste hotare, sau. Adițional actelor de mai sus, solicitantul trebuie să prezinte documente . Actul de identitate al cetăţeanului străin şi viza acordată acestuia în vederea . VOR FI ENUMERATE MAI JOS .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts