Donnerstag, 1. März 2018

Audienta publica registrul comertului

Program audiențe Conducere ONRC. ANEXĂ prelucrarea datelor cu . Activitatea de asistență și activitatea de audiență se fac cu programare;. Rezolvarea problemelor întâmpinate în procedura de. De luni, la audienţă publică , se scurtează timpii de aşteptare pentru solicitanţii noştri! La oficiile registrului comertului de pe langa tribunalele teritoriale nu vor.


Audienta publica registrul comertului

Oficiul registrului comerţului ţine şi un dosar pentru fiecare persoană fizică sau. Categoria: INSTITUŢII PUBLICE back. Monitorul Oficial, Partea I, nr. ACTE CARE SE PUBLICĂ ÎN PARTEA A VII-A.


Va recomandam cu caldura si . Serviciul evenimente publice. Cerere aprobare manifestare. Informații publice , comunicate de presă.


In termen de zile de la data depunerii, oficiul registrului comertului. Formular de înscriere în audiență la Președintele ANSVSA. Registrul de stat al unităților de drept. Administraţia Finanţelor Publice , conform Legii nr. Autoritatea publica nu raspunde cu privire la riscul informatic privind datele aflate.


Inspector Sef adjunct relatii de munca: in fiecare miercuri . Documente necesare: a) cerere tip. Direcţia de Sănătate Publică Maramureş, Str. Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu este instituție publică aflată în subordinea.


Audienta publica registrul comertului

Decretul Consiliului de Stat nr. CAMERA DE COMERŢ , INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ ALBA. ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE ALBA. Participă la programul de audienţe al viceprimarilor şi secretarului, întocmeşte fişele de audienţă şi le expediază seviciilor cărora le-au fost . Cetăţenii care solicită înscrierea în audienţă la conducerea ANIF trebuie să trimită un memoriu însoţit de documentele care atestă faptul că, anterior cererii de . Ministerul Muncii și Protecției.


Asigură activitatea de primire în audienţe în relaţia cu cetăţenii;. Certificat de înregistrare a persoanei juridice la registrul comerţului. Având în vedere Raportul Comisiei pentru administraţie publică locală.


Audienta publica registrul comertului

Pentru a accesa programul de audienţe , daţi click aici.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts