Mittwoch, 7. März 2018

Model cerere eliberare certificat fiscal 2020

Se utilizează de către contribuabilii, plătitori de impozit pe profit,. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. PRIVIND IMPOZITE, TAXE LOCALE ŞI ALTE . Documentul este eliberat la cerere , în aproximativ zile de la solicitarea.


Model cerere eliberare certificat fiscal 2020

Formulare necesare conform H. Categoria: Direcţia Fiscală persoane juridice back. ANAF pune la dispozitie platforma Spatiul privat virtual pentru ca cererea de eliberare a certificatului de atestare fiscala sa poate fi realizata . Model declaratie pe propria raspundere - plata utilitati. Model de cerere pentru eliberarea certificatului fiscal privind impozitele si taxele. Pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală. Evidențele Fiscale mijloc de transport auto.


Eliberare certificat de atestare fiscală. Cod formular , Denumire formular. Cereri și formulare tip. Primăria Municipiului Vaslui by tesalut. Persoanele domiciliate în străinătate pot solicita eliberarea certificatului de cazier.


De asemenea la cererea motivată a persoanelor aflate în străinătate, . CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALĂ PENTRU UN MIJLOC DE TRANSPORT. Taxe Persoane Juridice I din cadrul Directiei Fiscale a Municipiului Timisoara. Model orientativ pentru stabilirea nivelurilor impozitelor și taxelor locale pentru anul. Ordin privind aprobarea unui formular tipizat pentru activitatea de colectare a . Hotararea Consiliului Local nr.


DECLARAŢIE RECTIFICATIVA DE IMPUNERE PERSOANE JURIDICE - Anexa Model (8KiB, 2hits). DECLARAȚIE FISCALĂ pentru stabilirea impozitului asupra mijloacelor de. Depuneri documente persoane fizice (cladiri, teren, auto). Contact Municipiul Brasov Directia Fiscala Brasov Adresa : Str. Declaratie pentru stabilirea taxei pentru . Certificat de sarcini.


Acte necesare eliberarii certificatelor de atestare fiscala pentru persoane fizice:- cerere tip persoane fizice;- copie act de identitate al titularului . CERERE pentru eliberare extras de carte funciară pentru informare.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts