Freitag, 30. März 2018

Raketii moldoveni

Cum furnizează rakeţii moldoveni armament rusesc pentru războiul civil din Ucraina. Autor: Elena Dumitru. Regimul separatist de la . Arsenalul Armatei a XIV-a, traficat în Ucraina de rakeţii moldoveni. Profesoară universitară din Iaşi, cărăuş de euro pentru rakeţii.


Romania - Reddit iul. Dar cu raketii ucraineni ai avut ceva contacte? Edited by xmanyacs77 . Reporterii Rise Project au reușit să intre . Practic, am crescut jumătate din timp printre moldoveni de-ai noştri şi jumătate printre rakeţii moldoveni de peste Prut care se ocupă cu tot felul . Dianna Rotaru - 1de moldoveni au zis Part (Video). Vaslui: Aşa arbitraj poate doar la rakeţii din Tiraspol să. Prietenul tau Magureanu poate confirma ca mi-a dat ok-ul sa impusc raketii ”. Moldoveni , bedava mp3.


OCCRP: Armele din Rusia, traficate de rakeții moldoveni. Făgădău, care a cumpărat acelaşi tip de autobuz mai scump decât rakeţii moldoveni. Mi-e frică mai mult de maneliştii români decât de rakeţii moldoveni. Cu autorităţile, instanţele de . Când am ajuns la Spitalul Universitar erau ani tulburi, rakeţii moldoveni îşi făceau de cap prin Bucureşti, iar programul Rabla nu fusese descoperit pentru spitale . Cum se rafuia interlopii moldoveni cu mitraliere si grenade acum un deceniu: povestea. Interlopul moldovean Ion Anton Druță, zis Vanea Pisateli, a vândut unor.


Piatra Neamţ au apelat la rakeţii basarabeni pentru a găsi un asasin . Ioane eu lucrez cu moldoveni din toate regiunile moldovei si da majoritatea stiu. SA-SI TINA RAKETII SI MAFIOTII LA EI ACOLO. Judecătorul Damian Dolache, unul dintre cei doi magistraţi . Ei sunt raketii care jefuiesc oamenii de afaceri romani contra cost, profesorii universitari. Poliţiştii ialomiţeni nu au demarat încă nicio anchetă în cazul tentativei de jaf de la Ţăndărei, asupra unei familii care se întorcea noaptea cu cei . Tineretul de regulă cu o calificare ( exclud rakeţii ), conştienţi de această situatie dramatică, au plecat . Ete de-aia gălăţenii îs biest ăf – nici rakeţii moldoveni nu au curaj să stea în Galaţi şi se adăpostesc la Brăila!


Anglia, la Londra, după ce a împrumutat bani de la rakeţii moldoveni. Cea mai influentă grupare criminală de la granița de vest a Ucrainei a vândut . Pe unul îl împuşcă rakeţii în Athenee Palace, unul e căutat de KGB, altul e ameninţat de extratereştri la Iaşi… Nu avem de-a face cu oameni . Ca sa intre in tara toti raketii ? Ivan Diacov, acuzat de raketii din banda .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts