Donnerstag, 22. März 2018

Stiri externe siria

Stiri externe siria

NATO, ONU, relatii internationale. Citeste ultimele stiri despre siria pe StirileProTV. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje.


Stiri externe siria

Exclusivitati si braking news-uri publicate de jurnalisti cu experienta. Rusia si China se opun mentinerii ajutorului umanitar transfrontalier in Siria. Conferinta pentru Siria : ONU spera sa stranga miliarde de.


Stiri de sport: Siria , in ziarele romanesti. Foloseste versiunea web . Surse din Turcia au dat vina pe regimul din Siria pentru atac, dar mai multe surse din Idlib, precum și filmări neverificate care au surprins raidul . Fii la curent cu cele mai noi stiri externe. Vezi stiri din SUA, China, Rusia.


TRT nu este responsabila de continutul site-urilor cu legaturi externe. Vladimir Putin, potrivit Agenției ruse de știri TASS,. Ankara vrea să pună Rusia cu botul pe labe în Siria cu . Regimul sirian de la Damasc al preşedintelui Bashar al-Assad a denunţat. Accesați Legături externe - Serghey Lavrov, ministrul de externe , a luat în considerare că trupele americane să părăsească Siria odată ce teroriștii vor fi . Un posibil razboi cu Israel nu este exclus de conducerea Siriei care a folosit un limbaj dur pentru a avertiza.


Orientul Mijlociu, declara ministrul sirian de externe Waleed Mouallem. Cele mai noi ştiri de azi. Ministrul de Externe al Turciei îl acuză pe Emmanuel Macron că susţine terorismul. Republicii Arabe Siriene , ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe , . Avion american de recunoastere doborat in Latakia, Siria.


Stiri externe siria

Ministrul turc al Energiei Taner Yildiz a dezminţit informaţii de presă potrivit cărora Turcia a furnizat energie electrică oraşului sirian Tal Abyad pe când se afla . Etichetă: stiri externe. Germania, lovitură totală pentru Statele Unite. Tocmai s-a aliat cu China.


Rusia și China au dat un nou vot de veto în problema Siriei. Rusia şi China s-au opus ajutoarelor internaţionale pentru Siria. Siria – Intra acum si citeste despre Siria pe B1.


TIRI DESPRE SIRIA IMAGINI CU SIRIA. ONU: Atacurile aeriene ale Rusiei în Siria sunt echivalente cu crime de război, la Externe.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts