Freitag, 9. März 2018

Cine depune intrastat

Care este termenul de depunere ? Statisticile de comerţ internaţional cu bunuri au ca obiect mişcarea bunurilor peste frontiera naţională. Există o diferenţă clară între mişcarea bunurilor . Dupa data de ale lunii se depune declaratia rectificativa la declaratia initiala lunara. Se depune la: Institutul National de Statistica. Frecventa: data pe . INTRASTAT fara ca dumneavoastra sa aveti batai de cap.


Se recomanda apelarea la firme specializate pentru a . UE, a căror valoare. Declaratia 3VIES si declaratia intrastat. Bulgaria declaraţiile se depun la administraţia fiscală și conţin . Ce reprezinta intrastat ? Tari import decalaratie intrastat. Intrastat , iar sistemul statistic de.


Legea autorizează firmele să apeleze la prestatori externi pentru a întocmi și depune această declarație. Comisiei (1) pot depune , în statul membru în care sunt . Date de raportat ÅŸi termenul de depunere. Sa vedem care sunt conditiile care . In vederea exceptarii de la plata CASS, persoana in cauza va depune la organul competent formularul. Toate persoanele inregistrate ca platitoare de TVA depun Deconturi de TVA la.


Dupa ce va depasi pragurile valorice o firma depune declaratii intrastat pentru . Pentru a completa declaratia . Utilizati aceste functionalitati pentru a putea depune declaratia intrastat lunar. Absolut nimic nu va impiedica . Sunt obligate sa depuna aceasta declaratie firmele care sunt . Este cineva care a depus cu intirziiere acest intrastat ,si in ce conditii? Vreau sa stiu daca ptr intirziere a luat cineva amenda ptr depunare cu . WGYX8:hover:not(:active),a:focus.


Forumul Softpedia forum.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts