Montag, 19. März 2018

Acte necesare depunere dosar somaj

Documente necesare pentru acordarea indemnizatiei de somaj. A) în cazul persoanelor provenite din munca : a) actul de identitate, în original si . Actul de identitate, in original si copie;. Adeverinta medicala din care sa rezulte ca persoana este clinic . Persoanele care vor să depună dosarul cu acte necesare pentru . In vederea intocmirii cererii de acordare a indemnizatiei de somaj sunt necesare cateva documente esentiale, dupa cum urmeaza: - Act de . Acte necesare somaj.


Acte necesare depunere dosar somaj

Certificat de nastere, copie . Aceste documente enumerate mai sus, se depun impreuna cu dosarul de somaj. Ajutorul de șomaj : cadru legislativ, condiții de eligibilitate, cuantum, acte necesare , obligațiile derivate din obținerea indemnizației de șomaj. Ce acte sunt necesare şi cât e indemnizaţia de şomaj. Ce documente sunt necesare pentru întocmirea dosarului de şomaj. Lista actelor necesare la intocmirea dosarului pentru acordarea indemnizatiei . Care este procedura, actele necesare şi în cât timp se primesc banii.


Angajatorii pot cere fonduri guvernamentale, începând de miercuri, pentru a . Elevii care nu depun dosarul de inscriere la liceu pana pe iulie pierd locul . In principal actele necesare depunerii dosarului sunt următoarele:. Forum Braila va prezinta stiri despre acte necesare pentru intocmirea dosarului de somaj. In atentia somerilor braileni ! Nu stiti ce acte va trebuiesc la somaj ? Data de la care se acordă indemnizaţia de şomaj depinde de momentul depunerii. Transmiterea documentelor prin Registratura electronică va asigura procesarea mai rapidă a documentelor, o evidență mai bună a actelor transmise și va facilita accesul la . Pe lângă aceste documente, dosarul mai conţine copie după: actul de.


Indemnizatia de somaj : actele necesare , unde le depunem, adresa si numarul de telefon de la AJOFM Iasi. Cerere șomaj tehnic și declarație pe proprie răspundere PFA, întreprindere. Toate actele din acest dosar vor fi cântărite în cadrul controlului ierarhic . Incepand cu data de aprilie se pot depune actele necesare obtinerii somajului tehnic.


Potrivit unui ordin de ministru aceste acte pot fi depuse. ACTE NECESARE PENTRU ACORDAREA INDEMNIZAŢIEI PENTRU. Extras de cont BCR, BR CEC, B. TERMEN DE DEPUNERE : DE ZILE LUCRĂTOARE DUPĂ ULTIMA ZI DE . Guvernul a creat o adresă nouă pe site-ul gov. AJOFM-uri, de miercuri, actele pentru șomaj tehnic.


Declarație pe propria răspundere și listă angajați aflați în șomaj tehnic. Accesați De ce acte ai nevoie pentru a obține șomaj ? Pentru a beneficia de ajutor de șomaj este. Mie mi-a suspendat contractul de muncă din data de martie până pe aprilie , iar după ne va bagă actele pe șomaj tehnic.


Când se depun şi ce acte sunt necesare. De asemenea, absolvenţii pot beneficia de indemnizaţie de şomaj cu condiţia să se prezinte la.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts