Freitag, 30. März 2018

Anaf declaratia 100 ultima versiune

Anaf declaratia 100 ultima versiune

Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat, conform OPANAF. Declaraţii electronice pentru Control Trafic ( T1, T1). Declarația se completează și se depune și de către persoanele fizice care nu realizează. Se depune la organul fiscal central competent până în ultima zi a lunii . Depunerea declaraţiei.


Anaf declaratia 100 ultima versiune

Verificarea declaratiei 1se poate face online pe siteul anaf. Ordinului presedintelui Agentiei Nationale . Declaraţiei unice privind impozitul şi contribuţiile pentru veniturile . ANAF : Cei care au depus declaraţia unică fără bonificaţii să depună o declaraţie rectificativă. Declaratii electronice pentru Control Trafic ( T1, T101). Dacă declaraţia unică privind venitul realizat anul trecut se depune.


Pentru a descarca declaratii fiscale dati clic dreapta pe declaratie si apoi save as. ANAF a luat decizia de a modifica Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de. E ultima zi de depunere.


Declarația 1, necesară firmelor pentru a obține bonificația la impozit, va fi actualizată. Mergi pe site-ul ANAF pentru a descarca ultima versiunea a declaratiei unice. ANAF : De la ianuarie, declaratiile fiscale se depun exclusiv online. Noile versiuni ale programelor de asistenta (Soft A si Soft J) pentru declaratia 3vor putea fi . Calendarul obligatiilor fiscale insumeaza toate declaratiile sau formularele care.


Descarcă Formularul 1Acest formular este inclus în această pagină doar . Vezi AICI cum poti completa declaratia unica rapid si corect ◈ Cadru. ANAF , iar in functie de pachetul ales, te si notifica. Să descărcați de pe pagina de internet ANAF ultima versiune a formularului L153.


Anaf declaratia 100 ultima versiune

Denumire ALT RAPORT” se completează în cuvinte (maxim 1de caractere). Bonificaţiile acordate pentru declaraţia unică, de până la din. ANAF a publicat în luna martie a acestui an şi un formular simplificat, care . Buna, Incerc sa depun declaratia unica la anaf , pentru venituri din chirii, dar ma lovesc de urmatoarea. Buna ziua , dupa ce am instalat ultima versiune de mentor mi-au aparut urmatoarele erori.


Toți ȘTIU ce se ÎNTÂMPLĂ și vor să CONTINUE încă 1de ANI! Raspuns ANAF : în cazul în care ați plecat din ţară pentru o perioadă sau mai multe. Mi se pare cea mai mare porcarie ce afecteaza 1 din populatie. Scuzati ultima oara am fost in vacanza in Romania pentru zile acum ani sa. Deci aceasta faimoasa declaratie fiscala trebuie sa o faca doar cei care stau in ro.


Anaf declaratia 100 ultima versiune

Pe site-ul ANAF a fost publicat noul format pdf al formularului 2– Cerere. Dupa ultima versiune a declaratiei 1de la ANAF , se accepta ca un zilier sa fie si . ANAF n-a actualizat versiunea electronică. ANAF -ul a schimbat Declaraţia 11 dar numai versiunea (din vîn v5).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts