Montag, 1. Oktober 2018

Serviciu sau serviciul

Serviciu sau serviciul

Nominativ-Acuzativ, serviciu , servicii. Articulat, serviciul , serviciile. Genitiv-Dativ, serviciului , serviciilor.


Serviciu sau serviciul

Vocativ, serviciule, serviciilor . SERVÍCIU , servicii , s. A fi (sau a se pune) în serviciul cuiva (sau a ceva) = a sluji, a servi unei persoane sau unui scop, unei idei etc. Top capcane ale limbii române. Cum spunem corect: servici sau serviciu. Află cum se scrie corect gramatical servicii sau serviciuri.


Care este forma corectă de plural a substantivului serviciu ? Corect este, așadar, să spunem (și să scriem, bineînțeles): Mă duc la serviciu. I-am făcut niște servicii. Autoritatea Naţională pentru Administrare şi . SC Compania de Transport Public S. Serviciul Cabinet din cadrul . Acest serviciu poate fi interogat prin una dintre . Cum este corect: serviciu sau serviciul ? Afla mai multe despre acest subiect. Toate intrebarile isi au raspunsurile pe Cum se scrie? Cazuri de abuz în serviciu , luare de mită, evaziune fiscală, spălare de bani şi şantaj instrumentate cu sprijinul SRI.


Timp estimat de asamblare ‎: ‎zile de la pregati. Acasă › Departamente și agenții executive ec. Aplicare Anulează filtrele. Navigare în articole.


Buletin informativ – Masuri de ordine Noaptea Muzeelor. Anunț concurs Șef serviciu gr. Spitalul Județean de Urgență Bistrița organizează concurs în data de . Conduce, organizează, coordonează, controlează și răspunde de activitatea . Crețu Aron Şef serviciu executare silită. Statul Major General al Armatei, în cadrul căruia funcţiona Secţia a II-a, considerată primul serviciu de informaţii al armatei române;. Trebuie ştiut că singura formă corectă a acestui cuvant este serviciu (din fr. service, lat. servitium), cu forma de plural nearticulat servicii (nu serviciuri).


Serviciu sau serviciul

Aveți întrebări sau comentarii? Ne-ar face plăcere să le primim. Pentru a ne ocupa mai bine de solicitarea dvs, vă rugăm să ne anunțați dacă . Este un serviciu national de transport rutier care consta in preluarea de catre Urgent Cargus a unei trimiteri. Ai nevoie de ajutor sau de asistență?


To view this page ensure that Adobe Flash . DIRECŢIEI MANAGEMENT ŞI RESURSE UMANE. Sistemul de control . Suntem mândri să avem o echipă dedicată care lucrează pentru tine. Echipa noastră de asistenţă e pregătită să răspundă întrebărilor tale.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts