Freitag, 19. Oktober 2018

Acte necesare pt inregistrarea nou nascutului

Acte necesare pt inregistrarea nou nascutului

Categoria: Starea Civilă back. Termenul pentru declararea şi înregistrarea naşterii copilului este de :zile de la data. Acte necesare (original și fotocopie), în funcţie de situaţie:. Dacă adoptatul este cetăţean român cu domiciliul în străinătate, noul act de naştere se va . In functie de situatia starii civile a parintilor, actele necesare inregistrarii. Parintii nu sunt casatoriti Înregistrarea actului de naștere - DPEPSC Sector București dpepsc.


Acte necesare pt inregistrarea nou nascutului

Pentru copilul născut mort se întocmeşte numai actul de naştere. Ce documente sunt necesare pentru înregistrarea naşterii? Când părinţii sunt căsătoriţi: certificatul medical constatator al naşterii, întocmit . CERTIFICATUL MEDICAL CONSTATATOR AL NOU- . NREGISTRAREA NOU - NĂSCUTULUI. Noul nume de familie al copilului se declară de către părinţi, împreună, la serviciul . Depunerea actelor la Compartimentul Stare Civilă. Pentru cei necasatoriti - pentru declararea copilului pe numele tatalui, partenerii se vor.


Termen pentru declararea și înregistrarea nașterii – zile. Certificatul constatator al nou nascutului ( eliberat in maternitate). Actul de identitate al declarantului, dacă este cazul. Actele necesare pentru înregistrarea naşterii în Republica Moldova sunt:. Lista actelor necesare pentru înregistrarea nașterii, în funcție de statutul civil al . Pe baza certificatului constatator al născutului viu se va elibera de către Primărie,.


Acte necesare pt inregistrarea nou nascutului

Termene pentru declararea şi înregistrarea naşterii. Hotărârea Guvernului nr. Documente necesare pentru prestarea serviciului. Inregistrarea in registrul de stare civila a nasterii. Cererile se depun la Serviciul Stare Civila situat in Str.


Pentru inregistrarea nasterii se vor depune urmatoarele acte : -certificatul medical constatator al născutului viu, în original, înregistrat, semnat si . Nu există informații disponibile pentru această pagină. Acesta este un certificatul de nastere al nou nascutului , care se eliberează în. Pentru înregistrarea nașterii și eliberarea certificatului de naștere se parcurg următorii pași:.


Acte necesare pt inregistrarea nou nascutului

Primaria sector Bucuresti, informatii pentru cetateni. Termenul acordat pentru declararea naşterii şi înregistrarea actului de stare .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts