Donnerstag, 11. Oktober 2018

Fisa pontaj download

Fisa pontaj download

Universitatea “Babeş-Bolyai”. Foaie colectivă de prezenţă. Co, – concedii de odihnă, I, – învoiri şi concedii fără salariu. Facultatea de Fizică. Informațiile cuprinse în fișa de pontaj demonstrează orele efectuate zilnic și alături de alte date stau la baza calcului salariului.


Fisa pontaj download

Ce prevede legislația muncii cu . Bp - boala profesionala, N - Absente nemotivate. Am - accident de munca, Prm - program redus maternitate. FOAIE COLECTIVA DE PREZENTA ( PONTAJ ) . Fișă de pontaj pentru angajați (săptămânală, lunară, anuală). Vezi in acest articol abordarea mea legata de realizarea unui model de pontaj in Excel.


Va supunem atentiei in cele ce urmeaza un model de pontaj - foaie colectiva de prezenta - in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca se . Mai multe detalii poti citi aici . De regula, acest lucru se facea in trecut si in unele cazuri se mai face si astazi prin pontaj intr-o asa-numita foaie colectiva de prezenta. Bo, - boala obisnuita, O, - obligatii. Sistemul de pontaj electronic angajati CREASOFT ofera acces la multiple rapoarte: Condica de Prezenta, Foaia Colectiva de Prezenta, Intarzieri, Ore . Sistemul de Pontaj Electronic Creasoft este compus din software - care genereaza fisele de pontaj - si hardware - utilizat in controlul accesului in ambele. Fisa individuala de pontaj pentru profesorii logopezi. Cum se ține pontajul angajaților?


Fisa pontaj download

Nu există soluții obligatorii, astfel încât angajatorul poate folosi: condica de prezență, un pontaj manual sau automat, o foaie. Condica de prezenta sau Fisa de pontaj zilnica este un document care este obligatoriu pentru societatile. Download Condica Prezenta Model WORD. Software pontaj pentru sisteme Rosslare.


Utilizeaza aceasi baza de date cu softul AxTraxNG. Cel mai simplu program de pontaj din Romania. Fisa Individuala de Prezenta : Situatia prezentei unui angajat in fiecare zi a unei luni :. FISĂ INDIVIDUALĂ DE PONTAJ - PROFESOR LOGOPED.


Fisa pontaj download

Unitatea de învăţământ. Numele şi prenumele profesorului logoped. Articole din foaie colectiva prezenta scrise de Innovative HR. Pagina cu antetul UTCN - Engleză.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts