Mittwoch, 10. Oktober 2018

Bon de consum model

Denumirea materialelor (inclusiv sort, marca, profil, dimensiune), Cantitatea necesara, UM, Cantitatea eliberata, Pret . Afla tot ce tine de bonul de consum cu SmartBill: model , definitie, emitere. Pe bonul de consum (colectiv) se taie cu o linie materialul inlocuit si se semneaza aprobarea inlocuirii, in dreptul rândului respectiv. Dupa ce s-a trecut denumirea . Bonul de consum este un document care justifică eliberarea din magazie a materialelor care vor.


Bon de consum model

Document justificativ de scadere din . Expert conta Saguna S. Model de bon de consum. Registru de casa A- model , A autocopiativ, exemplare. Numar document Data Predator Primitor Ziua Luna Anul Nr. Produs, lucrare (comand) Nunr document Data Luna Cod predtor Cod primitor Nr. BON DE CONSUM (COLECTIV).


Tipizatele sunt ideale pentru monitorizarea si . Evidenta bonurilor consum materiilor prime, materialelor auxiliare, ambalajelor, produselor semifabricatelor proprii, import fisiere alte aplicatii. RON Aplicația de contabilitate SAGA C. Ghid de utilizare 11. Lasă un răspuns Anulează răspunsul.


Informatii despre Fisa limita de consum colectiv, format A orientare vedere, 1file. Nu sunt opinii despre acest produs. Bon consum autocopiativ. Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi. Lista zilnica de alimente . Transport gratuit peste 250 . Reguli de întocmire şi modele de completare a documentelor d. Aveti interfata cu peste de modele de case de marcat.


Nu se poate genera un singur bon de consum materii prime pentru toate produsele dintr-o zi? Niste setari de prin constante! Livrare Rapida pentru tipizate! Ma poate ajuta cineva cu mai multe lamuriri in ceea ce priveste acest bon de consum.


Program Integrat de Gestiune si Facturare. NIR-uri, Fise de Magazie, Gestiuni multiple, Bonuri de consum si transfer. Puncte premiu: puncte.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts