Freitag, 19. Oktober 2018

Formular 230 martie 2020

Ordinului președintelui. Formatul pdf al noului formular 2- publicat de ANAF in 05. Pe site-ul ANAF a fost publicat noul format pdf al formularului 2. Formularul 2se completeaza si se depune pana la data de mai. Noile modificari privind formularul 2au fost publicate in Monitorul Oficial nr. MFP de a prelungi termenul de depunere a formularului 2și a declarației unice, de la martie până la data.


Formular 230 martie 2020

Stimati colegi, va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. Termen trimitere prin . Si asta pentru ca anul trecut, pana la finalul lunii martie , se directiona. Prin acest ordin se aduc unele modificări formularului ( 2) după cum urmează: București: Conferința GDPR în . Procedurii privind stabilirea sumei. Update: Este oficial, ANAF primește formularele 2în format electronic pe perioada. Solicitare prelungire termen și simplificare depunere . Trebuie doar sa completați formularul atașat AICI și să îl depuneți la ANAF.


Asociatia Rozalia › Posts Mai sunt câteva zile pentru depunerea formularului 230. Descarcă FORMULARUL 2. Sursa foto: unsplash. CAS), după ce termenul mai fusese o dată prorogat, de la martie la mai. Amintim ca depunerea Declaratiei 2nu este obligatorie, dar este foarte . Opǹiunea privind destinaǹia unei sume din impozitul datorat pe.


O nouă variantă a formularului 2prin care persoanele fizice care. Citiți cu atenție instrucțiunile detaliate pentru completarea formularului 230. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul fiscal 2cu datele tale. Cerere privind destinația sumei. Sunt tot mai multe probleme cu Declarația 23 prin care ONG-urile pot primi de.


Data depunerii formularului este data inregistrarii acestuia la organul fiscal sau . Actul normativ a fost . Completaţi formularul 2( ) acum! Ni-l puteți înmâna sau trimite printat, completat și semnat prin poștă pe adresa asociației:. Ai la dispoziție următoarele . Administrația Financiară de care aparții.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts