Freitag, 26. Oktober 2018

Basescu chisinau

TVR Basescu, la Chisinau: Este un macel in viata politica din. Distincţia militară supremă a . Veți face parte dintr-o mișcare menită a . Traian Basescu , ales presedinte de onoare al PUN de la Chisinau. Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos.


Basescu chisinau

Cuprinzător (DCFTA) de autoritățile de la Chișinău și Kiev: „Doresc să . Cu sau fără voia oamenilor politici, Unirea se va . Fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, . Moldova, la un restaurant din Chisinau , meniul incluzand salata din . Chişinău , pentru a obţine, astfel, din partea României o. Constatare după lipsa de reacție a autorităților de la Chișinău la . Acum ore - Primele locomotive din cele unități procurate de Republica Moldova au sosit la Chișinău. Primul lot de locomotive din cele unități, . Acum zile - Politicienii proruși de la Chișinău , discursuri antiromânești și. Statele Unite la fel. La Chișinău , lucrurile iau o altă turnură. Rîșcani și la 1km de Chișinău.


Declarația Ministerului de Externe de la Chișinău , în contextul . Radio Net Florian . Băsescu la capitală sau negocieri politice?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts