Dienstag, 30. Oktober 2018

Acte pentru cetatenie italiana

Acte pentru cetatenie italiana

Astfel, cetăţenii români pot prezenta cerere de cetățenie italiană după. Ești îndrăgostit de Italia atât de mult încât vrei să devii oficial cetățean italian? Ai nevoie de cetățenie italiană pentru motive de muncă, fiscale . Incepand cu mai, cererea pentru cetatenia italiana poate fi depusa in mod electronic. Ce trebuie sa faca cetatenii straini interesati?


Acte pentru cetatenie italiana

Cererea trebuie să includă următoarele documente: -Certificatul de naștere tradus ;i legalizat, în conformitate cu toate instrucţiunile relevante prezentate în . Cetățenia italiană prin rezidență: noutati, modificari ale legii in materie de cetatenie , modalitate de depunere si documente necesare. Cererea de cetatenie italiana : consultatie dosar, traducerea actelor din romana . Pregătim documente pentru cetățenie italiană și depunem dosarul online. Nu e nevoie să veniți acasă sau să deranjați rudele!


Vom sta noi în locul dvs. Care sunt documentele necesare pentru a prezenta cererea? AMBASADA ROMÂNIEI în Republica Italiană. Actele se eliberează numai pe baza unei cereri semnate de titulari. Legislatia referitoare la cetatenia italiana , foarte complexa si revizuita recent prin legea nr.


Acte pentru cetatenie italiana

Principiile fundamentale stabilite de lege se refera la obtinerea cetateniei jure sanguinis, egalitatea dreptului de . Italia este un stat care permite dubla cetățenie. La primirea cetățeniei italiene , se poate păstra, la cerere și cetățenia română. Acte de prezentat : 1) Bonul de plata a contributiei platite de 2€ in c. Ministerul de Interne;. Pregatirea documentelor pentru cetatenie italiana.


Sunt rezident în Italia de ani şi lucrez în mod regulamentar de ani. Aş dori să prezint cererea de cetăţenie italiană pentru rezidenţă. Aflați care sunt condițiile necesare pentru a deveni rezident permanent în altă țară din UE. Ce documente trebuie să depuneți pentru a . Solicitantul urmează să depună la Ambasadă următoarele acte.


Legea cetateniei Republicii Moldova nr. Pentru a putea dobândi cetăţenia Italiei , actele cu caracter personal emise de autorităţi din Republica Moldova trebuie sa fie traduse în limba italiană. Cetatenia romana se dobandeste de catre copilul cetatean strain sau fara.


Actorul britanic Colin Firth a depus actele pentru cetatenia italiana. Candidatul pentru cetăţenia italiană va trebui să ataşeze electronic următoarele acte : – Certificatul de naştere apostilat în original, tradus în limba italiană , . Daca sunt numiti prin actul constitutiv, administratorii au un mandat de ani.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts