Mittwoch, 21. Februar 2018

Pasaport simplu electronic

Paşaportul simplu electronic. Pentru calatoria cu pasaportul temporar este absolut necesar sa verificati conditiile de. E -mail și Confirmă e -mail se va completa adresa de e - mail la care . Ce trebuie să faci facă vrei să își faci pașaport. Românii care doresc să obţină un paşaport electronic simplu , cu valabilitate de ani, trebuie să . Emiterea paşaportului simplu electronic pentru minor, în situaţia în care există . Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter.


Pasaport simplu electronic

Cetățenii români nu pot deține decât un pașaport simplu sau un pașaport simplu electronic valabil și, doar în situațiile prevazute la art. DOCUMENTELE NECESARE PENTRU ELIBERAREA SAU PRESCHIMBAREA PASAPORTULUI SIMPLU ELECTRONIC : cartea de identitate sau buletinul de . Pașaportul electronic simplu. Valabilitatea este de ani, iar obținerea lui te va costa 2de lei.


De la aceeaşi dată se eliberează şi paşaportul simplu temporar prevăzut la alin. Ce este paşaportul simplu. Care este valabilitatea unui paşaport simplu electronic. La eliberarea pașaportului simplu electronic , a pașaportului simplu.


Pasaport simplu electronic

Astfel, pentru eliberarea unui pașaport simplu temporar, trebuie să . Nu dispui de timpul necesar obţinerii unui paşaport simplu electronic. Pasaportul simplu electronic se eliberează, la cerere, cetăţenilor români care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. Articolul se modifică şi va avea următorul cuprins: „Art.


Cererile care privesc eliberarea unui paşaport simplu electronic pentru minorii care nu au împlinit. Obținerea paşaportului simplu electronic pentru cetăţeni români cu. PRIVIND ELIBERAREA PAŞAPORTULUI SIMPLU.


Pasaport simplu electronic

Cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice sunt acceptate . La secţiile de votare organizate în România:. Dacă aveți nevoie de un pașaport simplu temporar trebuie să știți că:. Termenul de eliberare a paşaportului simplu electronic , conform prevederilor legale, este de maximum zile lucrătoare de la data depunerii . TAXA PAȘAPORT ELECTRONIC e 2LEI, pentru a fi gata în zile ! Documente necesare pentru eliberarea pașaportului simplu electronic în cazul . Agenţia Programarea la servicii Programarea la examen e -Servicii. Dacă buletinul e expirat si am doar pasaportul valabil cu domiciliul în . Având în vedere faptul că în Monitorul Oficial nr.


României, indiferent de orașul din care ești. Am citit politica de Protectia datelor si sunt de acord cu prelucrarea numarului de telefon in scopul mentionat.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts