Dienstag, 27. Februar 2018

Acte necesare buletin 14 ani

Acte necesare buletin 14 ani

Acte necesare buletin la ani. Eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de ani. Documente necesare.


La împlinirea vârstei de ani , minorul se prezinta la ghiseul serviciului public comunitar de . Eliberare primul act de identitate la împlinirea vârstei de ani. Informatii generale despre actul de identitate. Actul de identitate valabil al însoțitorului.


Serviciul Public Comunitar de . DOCUMENTE NECESARE : cererea(anexa 11) pentru eliberarea actului de identitate, de la ghişeu, semnată de minor şi de unul dintre părinţi . Interne precizează că cetățenilor români li se eliberează acte de identitate: a) începând cu vârsta de ani , până la data asigurării infrastructurii. De la data asigurării infrastructurii tehnice necesare eliberării cărții . Ce acte sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de ani ? CEREREA se listează pe o singură foaie A . Prima carte de identitate, pentru minorii cu vârsta între și ani. După împlinirea vârstei de ani. Actele se prezintă în ORIGINAL însoțite de copii xerox . Consimtământul persoanelor vizate nu este necesar atunci când exista un temei legal justificat.


Miercuri, Joi, Vineri. Cerere tip pentru înscrierea în actul de identitate a mențiunii privind. In cazul eliberarii cartii de identitate la implinirea varstei de ani - actul de . Certificatul medical privind starea sănătăţii, întocmit pe formular tip- certificatele medicale sunt valabile zile de la date. La implinirea varstei de ani , minorul se va prezenta la ghiseul. ACTE NECESARE FOARTE IMPORTANT – actele se prezintă în ORIGINAL – nu se acceptă copii.


Odată ce copilul a împlinit ani , practic a împlinit vârsta legală pentru a avea. MPLINIREA VÂRSTEI DE ANI. ELIBERAREA ACTULUI DE IDENTITATE LA.


Acte necesare buletin 14 ani

Etichete buletin de identitate ani Codruţa Sava djep mures . Prima eliberare a actului de identitate la împlinirea vârstei de ani. Legislaţia prevede ca, la împlinirea vârstei de ani , minorul să se prezinte la ghişeul serviciului public. La consulatul din Viena nu se poate face nici un buletin pt minori.


IN CAZUL PRESCHIMBĂRII BULETINULUI DE IDENTITATE.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts