Dienstag, 20. Februar 2018

Acte pentru casa de marcat

Acte pentru casa de marcat

Ce documente trebuie sa contina dosarul pentru fiscalizarea unei case de marcat : 1. Procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic. Achizitionarea unei case de marcat va fi urmata de cativa pasi importanti. V-am pregatit un ghid cu informatii despre procedura de fiscalizare si o lista cu acte necesare pentru fiscalizarea caselor de marcat cu jurnal . Cererea de atribuire a numărului de ordine pentru case de marcat trebuie însoțită de o serie de documente, în copie certificată cu originalul. Achiziționarea unei case de marcat cu jurnal electronic trebuie urmată. Aflati care sunt pasii necesari dupa cumpararea casei de marcat de la.


Acte pentru casa de marcat

Poti veni sa ridici casa de marcat si actele de la sediul nostru din str. Obligatia de utilizare a casei de marcat ia nastere de la data inceperii activitatii. Dosarul pentru obtinerea seriei fiscale trebuie sa cuprinda urmatorele acte. Documente necesare pentru noile aparate de marcat.


Registrele casei de marcat (Registrul Special și cartea de intervenții). Lista acte necesare in vederea acreditarii. Va multumim ca ati achizitionat de la noi o casa de marcat ! Actul normativ prevede amânarea cu luni a aplicării unor sancțiuni, după cum. Cine va trebui să aibă casă de marcat cu jurnal electronic.


Acte pentru casa de marcat

Tocmai de aceea la Cria Soft iti oferim servicii de fiscalizare casa de marcat. Copie dupa Actul Constitutiv;. Administratia Financiara unde isi are sediul social firma, cu urmatoarele acte : . Dupa achizitionarea casei de marcat , intocmiti impreuna cu reprezentantii ZEUS Service dosarul pentru obtinerea seriei fiscale de la D. Pierdut acte casa de marcat pierdut declaratie de instalare, nr. ANAF, carte de interventie, registru special, ale aparatului fiscal marca DateCS model . Extragerea memoriei fiscale din casa de marcat se efectueaza numai de catre un tehnician de service autorizat pentru aparatul respectiv.


Acte necesare pentru . ACTE NECESARE PENTRU FISCALIZAREA CASELOR DE MARCAT. Copia după CERTIFICAT CONSTATATOR emis de ORC, cu înregistrarea punctului de . Toate casele de marcat fiscale cu jurnal electronic trebuie. Fiscalizarea unei case de marcat electronice - ghid practic cu procedura și actele necesare. Tehnicianul care face instalarea casei de marcat trebuie să înscrie . Ofer factura si asistenta .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts