Donnerstag, 8. Februar 2018

Anaf formular 152

Anaf formular 152

DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. Confirmarea dreptului de utilizare a serviciului se face de regulă prin e-mail, pe adresa comunicată în formularul 1, în termen de 4-zile lucrătoare de la . Descărcaţi documentul de confirmare de pe portalul ANAF , completaţi-l,. Formular 1(pentru depunere declaratii online). Reînnoirea certificatului NU se face din această secţiune.


Procedura de faţă NU se aplică în următoarele . Acest formular este inclus în această pagină doar pentru informare, și nu pentru utilizare, deoarece el se completează. Am certificat digital am depus 1si cu 1nu ma descurc ca sa pot. Dosar Fiscal ANAF - Pagina - Forum SAGA postări iul. Acces controlat la dosarul contribuabilului - Pagina 2. FISA PE PLATITOR ANAF - Pagina - Forum SAGA postări apr. Declaratia 1- Forum SAGA postări aug.


Prevederi ANAF - InfoTva. Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Pentru a putea depune on-line declarații fiscale în formă electronică, parcurgeți următorii . LA DEPUNEREA DECLARAȚIILOR FISCALE LA ANAF.


Cerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat. Cum vă puteți achita taxele online la ANAF. Obs: Pentru a deschide acel fisier va trebui sa aveti instalat programul Adobe Reader.


ANAF_Toate formularele -cu explicatii_Aprilie. Copiile împreună cu împuternicirea în original se vor anexa la formularul 152. Se tipareste, se semneaza si se stampileaza formularul 1„Cerere. Eu l-am descarcat de pe ANAF si nu apare niciun cod.


Anaf formular 152

ANAF supune dezbaterii publice modelul şi conţinutul formularului 630. Codul fiscal, în vigoare în . Instituție: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - ANAF. La ANAF împuternicirea trebuie lăsată în original sau copie legalizată? Si o data cu D15 am depus pe vremuri si D1, pentru acces la dosarul fiscal. Regulamentul (UE) nr.


Cerere acces dosar fiscal PFA formular 1anaf (un mesaj găsit). Buna ziua, Incerc de mai mult timp sa obtin un formular 1de pe site-ul . Data exactă şi ce formulare trebuie depuse la ANAF. Pentru ca dimensiunea documentului de confirmare incarcat pe site-ul ANAF.


Anaf formular 152

TVA la incasare, formular 097.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts