Montag, 12. Februar 2018

Infotrafic cluj

Infotrafic cluj

Grup dedicat comunității, privitor la informații din trafic și care au legătură cu traficul din județul Cluj ! Accidente -Tamponări -Blocaje in trafic. Mai mulți clujeni sunt revoltați de faptul că în stațiile CTP din raza municipiului Cluj -Napoca este difuzat radioul ” Infotrafic ”, pe care îl consideră a fi o ”sursă . Ora: 10:Infotrafic Cluj informează că în județul Cluj, pe breteaua de legătură dintre autostrada AGilău – Turda și DN(E81), . Ultimele stiri cu tema accident din localitatea Cluj -Napoca. Grav accident rutier pe autostrada Transilvania. O persoană a decedat.


Echipele de intervenție sosite de urgență la fața locului Pompierii au găsit la locul . Patru persoane au ajuns la spital, printre care si un minor. Check the traffic news for Cluj -Napoca on ViaMichelin: Cluj -Napoca real-time traffic news, road closures, accidents, traffic jams. InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! Luna Femeii şi aduce primăvara în staţiile de autobuz din Cluj -Napoca.


Traficul pe DN între Cluj şi Gherla la intrarea în comuna Bontida, se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă din cauza unui grav accident rutier. Au fost trei autoturisme implicate în accident, una din acestea fiind . Un accident rutier a avut loc seara trecuta în comuna Jucu din județul Cluj. DNCluj -Napoca – Alba Iulia se desfășoară îngreunat. INFOTRAFIC : Aglomerație mare dinspre Cluj – Napoca spre Alba Iulia. Previous track Play or pause track Next track.


Enjoy the full SoundCloud experience with our free app. Sursa: Infotrafic Cluj -Napoca. Potrivit monitorulcj. Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Rutier, . PERCHEZIȚII în Cluj , într-un dosar de evaziune fiscală.


Sindicatul Europol: Mai mulți polițiști din cadrul IPJ Cluj , infectați cu noul coronavirus . Acum de ore - Citeste mai noi stiri cu tema: Infotrafic iulie in spotmedia. Florian Mischa Boder, premiat anul trecut de publicul Comedy Cluj. Filmttet, Kronika, eclujeanul. I Love Cluj, Radio Infotrafic , cluj. Sunt unele probleme de trafic în județele Cluj , Caraș-Severin, Gorj,.


Infotrafic cluj

Adrian Creangă, de la centrul Infotrafic al . Tehnician echipamente de calcul…Vizualizați. QSound SOFT Cluj -Napoca, RO. Două persoane decedate și un rănit grav este bilanțul unui accident care a avut loc pe raza localității Luncani, Cluj. Centrul Infotrafic din .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts