Montag, 12. Februar 2018

Iasi starea civila

Schimbare nume - Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi. Vasile Alecsandri, nr. Iași depun cererile de transcriere în baza programării telefonice.


Directia Locala de Evidenta a Persoanelor Iasi - audiente. Direcţia noastră asigură cele mai variate metode de plată a taxelor specifice activităţii de stare civilă şi evidenţă a persoanelor. Vorbim aici de plata prin . Casatorii starea civila iasi - Iasi. Câţi tineri au spus „da“ cu masca pe faţă. La sediul de la etajul al Iulius Mall se pot depune în continuare doar cereri pentru cetăţenii care nu au act de identitate în termen de . Cererea de rectificare a actelor de stare civilă şi a menţiunilor înscrise pe acestea , însoţită de actele doveditoare, se depune la serviciul public comunitar local . Ea este determinata de anumite fapte . Consulatul General al Republicii Moldova la Iași.


Pentru transcrierea actelor de stare civilă eliberate de către organele competente ale. Starea Civila Iasi , Iași. Edificiul, conceput ca . Te informam ca ne-am actualizat politicile . Comentati acest articol! ANUNT-PRIVIND-INREGISTRAREA- NASTERILOR-IN-PERIOADA-STARII-DE-URGENTADescarcă.


Primarul Mihai Chirica a oficiat căsătorii în plină stare de alertă din cauza pandemiei de Covid-19. STAREA CIVILĂ COMUNE întocmit de d-na Cristina Bohan. In conformitate cu art 2din Codul Civil, orice persoana poate face opunere la una dintre casatoriile publicate, daca are cunostinta de existenta. Curse zilnice: Chişinău - Iaşi - Chişinău Chişinău - Vaslui - Chişinău.


Bucuresti,Galati, Iasi ,Vaslui,etc)! Comuna Tomești se află în estul județului, la est de municipiul Iași , pe malul drept al Bahluiului și al râului Jijia, în zona confluenței celor două râuri, . Primiri si eliberari acte: Luni : 08:- 14:30. Marţi: 08:- 14:30.


Iasi starea civila

Program preluari documente. Sanatatea Serviciile in domeniul sanatatii. Din total persoane sunt navetiste (din municipiul Iasi ). PENTRU ACCESUL PUBLIC ÎN INSTITUȚIE, VĂ . Locuri de muncă în Iași în administrație (autorități și instituții publice). Hotararea nr din 23.


Masuri stare de urgenta.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts