Mittwoch, 22. November 2017

Test de conducere

Test de conducere

Intrebarile de pe site-ul chestionare-az. DRPCIV de la examenul pentru obtinerea permisul de conducere. Simulare examen auto ‎ (B) NOU - Test din cele mai. Test : Iei permisul de conducere ? Esti soferita sau te pregatesti sa iti iei carnetul? Completeaza quiz-ul si afla daca reusesti sa treci de intrebarile noastre inainte . Posesorul unui permis de conducere valabil numai pentru categoria Tr are . Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul sa . Moldova și au la bază Culegerea de ÎNTREBĂRI și TESTE (tematice) pentru pregătirea de examenul teoretic și obținerea permisului de conducere.


Test de conducere

Ce presupune parcurgerea unui test drpciv? Bine ați venit la examenul auto! Selectaţi categoria de examinare: A, A A AM. Direcţia Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor anunţă că pentru asigurarea şi.


Pentru fiecare categorie de permis exista un set de teste auto diferite, exista deci chestionare auto categoria B, teste drpciv. Evaluare: - ‎1de recenzii AUTO TEST - Obtinerea si redobandirea permisului de. Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, . Jocuri Test de conducere.


Test de conducere

Chestionare auto si teste explicate pentru categoria B. Examenul practic de obținere a permisului de conducere. Motociclu cu sau fără ataş. Triciclu cu o putere care depăşeşte kW. Lectiile pre-test sunt create sa simuleze conditiile de testare RSA. Ai în aplicație toate cursurile de legislație, teste pentru fiecare capitol și.


Pregatire teoretică în vederea redobândirii permisului de conducere suspendat (valabil pentru toate categoriile de permis). De cele mai multe ori participantii la examen citesc intrebarile doar. Permisul de conducere este visul oricarei persoane, mai ales al tinerilor din ziua de astazi. Iata ce trebuie sa stii pentru a obtine permisul auto . Pentru programarea la examen în vederea obținerii permisului de conducere , dosarul personal al solicitantului trebuie să conțină următoarele documente: a).


Test de conducere

Pentru primul test drive cu Dacia Logan Stepway am avut la dispoziție motorizarea pe benzină TCe 90. Testul grila pentru permis de conducere categoria B. Obtinerea si restituirea permisului de conducere (din 15) - Cărți - Ofertă Variată - Prețuri Mici - Comandă online!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts