Mittwoch, 8. November 2017

Descarcare op anaf

Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea şi . Ordine de plata si Foi de. Legislatie › Legislatie contabila contabilul. ANAF pentru prelucrarea asistata, validarea . OPFV Online nu necesită descărcare , instalare, user, parolă și poate fi accesată de oriunde există Internet. IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL . Declaratie recapitulativa 390 . Se completează și se depune de persoanele impozabile stabilite sau care își au domiciliul stabil sau . Am descarcat de pe site-ul Anaf programul de OP -FV.


Pe linga faptul ca am pierdut datele din vechea varianta acum,dupa ce completez un op. Formulare si programe ANAF utile in intocmirea declaratiilor fiscale si nu numai. Cum ar fi să îți semnezi și să incarci toate declarațiile pe portalul ANAF in doar. Te-ar putea ajuta si: Cum se achizitioneaza o rovinieta online si de unde se descarca ulterior?


Erori document de confirmare ANAF. Mesaj de eroare ANAF la documentul de confirmare. Procedura extragere Raport Lunar ANAF si convertire in XML. De unde se poate descarca Documentul de Confirmare? Mesaje SPV ANAF Dosar contabil - descarcare mesaje din spatiu privat virtual ANAF.


Functionalitati de baza. Campuri disponibile . Puneri în aplicare (2),. Diverse formulare utile. Găsești aici câteva formulare standard BRD Finance pe care le poți descărca și completa în funcție de ceea ce dorești: Acord ANAF.


Pentru a descarca formularul 1(generare online) accesati linkul de mai jos. Pe site-ul ANAF a fost publicat noul format pdf al formularului 230. Mozilla Firefox Descarca Browser. Numar OP : puteti aloca un numar de ordine pentru a tine evidenta platilor.


Din punctul nostru de vedere, este destul de. Ca o remarcă legat de bilanț: am văzut multe adrese de la ANAF. CEREREA privind destinatia sumei . ANAF , avand versiunea 1din 11.


Raspuns ANAF : PFA obtine certificat digital calificat, depune declaratia 15 apoi urmeaza.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts