Mittwoch, 22. November 2017

Acte necesare bar

Acte necesare bar

Iata pentru inceput care sunt actele necesare pentru deschiderea firmei:Dovada rezervare denumire numele in cele variante alese se va . In cazul in care ai ceva banuti pusi deoparte si vrei sa incepi o afacere, cu siguranta ai putea sa te gandesti sa deschizi un bar. Inregistrarea punctului de lucru bar – eliberarea Certificatul constatator cu activitatile ce se vor desfasura in spatiul repectiv - bar. Servicii complete de infiintare - autorizare bar , cafenea, ceainarie. Răspunsuri Avocatnet. Autorizari pentru bar , ceainarie . I: Cat costa toate actele necesare pentru a deschide un bar ? R: In functie de anumiti parametrii costurile sunt de la aproape pana la un maxim de aproximativ . Vreau sa-mi fac un caffe- bar , cat ma . Pentru început, este necesar să înţelegem ce înseamnă o unitate de alimentaţie publică precum şi ce tipuri de activităţi se încadrează în . ATENTIE: Documentul este un ghi NU un act oficial, un act . Ce autorizatii trebuiesc . Dechiderea unui bar -mediul rural postări dec.


Mai multe rezultate de la forum. Cum să deschizi o cafenea – Cătălina - Despre una, despre. Pentru a putea fi autorizat ca bar -cafenea, un spațiu trebuie să îndeplinească.


Ocupa-te de actele necesare pentru deschiderea unei cafenele. In primul rand alege o denumire atractiva pentru cafeneaua ta (aici idei denumire firma) si, daca. Toate informațiile necesare legate de autorizații, acorduri, avize și.


Acte necesare bar

La SRL, SRL-D si SA aceste activități sunt cuprinse în Actul constitutiv. Acte necesare pentru eliberarea “Acordului de funcţionare pentru desfăşurarea de activităţi comerciale”. ACTE NECESARE EMITERII ACORDULUI DE FUNCŢIONARE.


Categoria: Activităţi comerciale back. Cerere tip - cu înscrisul informativ favorabil din partea . Accesați ACTELE NECESARE PENTRU OBŢINEREA AUTORIZAŢIEI. Pentru o firma cu trei asociati, taxele ajung la aproximativ 4de lei. La aceste costuri de adauga si capitalul social de minimum 2de lei.


Acte necesare bar

Centralizator acte necesare - în vederea obținerii actului administrativ. UCMR – ADA – Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania Asociatia pentru drepturile. Cerere pentru prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism.


Mentionez ca, in cazul in care detin o unitate de tip bar sau restaurant sunt de acord sa. Avize, acorduri și autorizati necesare în vederea deschiderii unui.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts