Freitag, 3. November 2017

Descarcare declaratii 112

Fiti la curent cu modificarile si actualizarile pe care le face ANAF periodic. Iti punem la dispozitie cele mai importante declaratii fiscale . Verificarea declaratiei 1se poate face online pe siteul anaf. Pentru a descarca declaratii fiscale dati clic dreapta pe declaratie si apoi save as sau save link as. După descărcare și completare, documentul poate fi semnat olograf în.


Descarcare declaratii 112

Noua versiune a aplicaţiei de declaraţii cuprinde corecţii în D1pentru cazurile care priveau firmele ce aplică facilităţile din domeniul construcţiilor şi au . Monitorul Oficial nr. Depunere declaraţii on-line, să ia toate măsurile necesare în . Formularul L1în format electronic (fişier PDF). La semnarea declaratiilor fiscale imi apare mesajul Cel putin o semnatura are probleme. Descarca declaratie -de-avere-andrei-silvia.


De unde se poate descarca Documentul de Confirmare? Am semnat o declaratie 1folosind token-ul dar pe pdf-ul creat ma avertizeaza ca . Pentru a putea depune on-line declarații fiscale în formă electronică, parcurgeți următorii . Link-ul D1acceseaza pagina pe care se face depunerea efectiva a declaratiei prin upload. Adio declaraţie pe propria răspundere! Românii se pot deplasa liberi.


Ce se întâmplă cu amenzile date până acum . Atentie ultimele declaratii fiscale le descarcati din prima pagina a siteului. Dupa ce apasati „ Download”, se va lansa aplicatia DUKIntegrator: . DECLARATII GENERATE AUTOMAT DE PROGRAM. Obțineți noua versiune a Adobe Reader. Precizări privind declararea și plata obligațiilor fiscale aferente indemnizațiilor de șomaj tehnic, rezultate ca urmare a discuțiilor cu reprezentanții ANAF.


Declarația 1(obligații) . Descărcare și instalare Începeți chiar acum. Selectați opțiunea adecvată de salvare sau descărcare pentru . Program Contabilitate Gratuit - SAGA Software distribuie programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri pentru firme mici si mijlocii. Ultima versiune a declaratiei unice se poate descarca de pe site ANAF ( soft A).


Daca persoana care va depune declaratia 1este administratorul societatii, trebuie sa se prezinte la ANAF . Pentru generarea declaratiei 15 se descarca documentul de . TVA, 1– daca aveti salariati, 3– operatiuni intracomunitare etc.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts