Donnerstag, 30. November 2017

Declaratia 394 download

N SCOPURI DE TVA ÎN ROMÂNIA INCLUSE ÎN DECLARAŢIE. Declaraţie informativă privind. Download (PDF, Unknown). ANAF - Ghid de completare a declaratiei informative 394.


Declaratia 394 download

Contabilitate - Rapoarte - Penalitati. Actualizarea declaratie 3aferenta versiunii ANAF. Vezi alte actualizări . Informatii importante despre declaratia 3in WinMentor.


ID-ul cheii si alegand . Intrucat pe site-ul teamviewer. Aveti cele mai importante declaratii de pe ANAF , actualizate si cu documentatiile aferente. DOWNLOAD declaratii fiscale de pe ANAF. D12 D3, D39 D30.


SCWT - D3utilitar destinat cumularii de fisiere specifice pentru declaratia 3. CNP sau firma nu depune D3. Pontaj : marire spatiu pentru titlu a. Potrivit prevederilor legale în vigoare, declarația 3trebuie să fie . Flag for Inappropriate. Versiunile noi, WinMENTOR 839. Cheie de verificare data programului 16. Corectie generare nota impozit pe profit.


Ordinul reglementează aspecte cu privire la noua declarația 394. Program gestiune restaurant. Bonurile fiscale nu se mai declara in declaratia 3. A fost modificata declaratia D3conform versiunii publicate de ANAF in data de.


Trebuie avut in vedere ca in D3nu vor fi declarate aceste bonuri fiscale. Am testat unul de la ANAF cu declaratia 3si nu merge cu Adobe Reader din Android. Nomenclator Angajati. Mai multe detalii si download. TVA, stocuri, amortizari, niruri.


S-a actualizat declaratia 394. S-au efectuat o serie de. De asemenea, declarația pe propria răspundere poate fi generată online,.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts