Freitag, 24. November 2017

Audiente buletine iasi

Directia Locala de Evidenta a Persoanelor Iasi - audiente. Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi. Serviciul de Evidenţă a Persoanelor. Adresa: Iasi , IULIUS MALL - et.


Audiente buletine iasi

Termen eliberare acte de identitate - dlep-iasi. Notă: Înscrierea în audienţă se face, în aceeaşi zi, la ofiţerul de serviciu prin completarea unui formular Fişă de audienţă la care vor fi ataşate . EVIDENŢA PERSOANELOR ( BULETINE ). MINISTERUL AFACERILOR INTERNE. Direcția de Evidență a Persoanelor Iași a fost înființată ca serviciu public de interes județean cu personalitate juridică, prin reorganizarea serviciului de . Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi are un program de funcţionare din în ceea ce priveşte activitatea medicală, în toate secţiile.


Program de audiențe. La sediul ANC din București şi la sediile Birourilor Teritoriale din Galaţi, Iaşi şi Suceava, înregistrarea. Subprefectul judeţului Iaşi , domnul Marian Tuduran, acordă audiențe conform următorului prograîn fiecare zi de miercuri, între orele 0– 10 la sediul.


Audiente buletine iasi

Precizari activitate relatii cu publicul I. Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) şi instituțiile din subordine vor relua activitatea . Audiențele se vor desfășura într-o singură locație de la adresa din Iaşi , str. Funcție: Adjunct al şefului inspectoratului teritorial. Informații și program audiențe. Poliția de Frontieră Iași. Comisar șef de poliție:GÎTLAN COSTEL.


Audienţe :în ziua de marţi, orele 15:00- 16:00. Pentru audienţe la directorii A. Miercuri, martie, ora 17. Trezoreria Municipiului Iaşi si la CEC Bank fara comision;. Activitatea de primire în audiență se va desfășura numai în cazuri cu . Se verifică lista cu documentele de transmis.


Audiente buletine iasi

Toate acestea vor scanate în format pdf. Se descarcă fișierele cu cererile tip, se completează, se semnează se . Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Iaşi Iaşi , Str. Relaţii cu publicul (petiţii, audienţe ):. De primire în audienţa la INSTITUŢIA PREFECTULUI –.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts