Dienstag, 14. November 2017

Coasigurat

Coasigurat

Cum pot deveni coasigurat în sistemul de sănătate? Valabilitatea statutului de coasigurat. Persoanele coasigurate isi pastreaza calitatea de asigurat . E bine de știut că cel care este coasigurat nu poate avea și el, la rândul său, coasigurați. Persoana luată în întreținere dobândește calitatea de coasigurat și are acces la aceleași servicii medicale ca orice persoană asigurată în . Astfel, sotia salariatului, respectiv persoana pe care salariatul o are in intretinere, pentru a avea calitatea de coasigurat trebuie sa nu realizeze . Un salariat care vrea sa inscrie coasigurat unul din membrii familiei (respectiv sotul, sotia si parintii fara venituri proprii, aflate in intretinere) trebuie sa prezinte la . Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru coasigurat cu, cu exemple: În cazul în care riscul este coasigurat cu alți asigurători . Casa de Asigurari de Sanatate Ialomita. Prin coasigurare , asiguratul cedeaza cote părţi din riscul asigurat mai multor . Lipsa unui loc de muncă nu reprezintă o piedică în calea celor care vor să beneficieze de servicii medicale gratuite.


Conform legii, membrii . Calitate de coasigurat - Am și eu o nelămurire cu calitatea de coasigurat. Asigurarea de sănătate în țara-gazdă - Europa ta - Europa EU europa. UE, stabilirea țării în care aveți drepturi de securitate socială, inclusiv dreptul la asigurare medicală, depinde de statutul economic și de . Există însă mai multe situaţii în care legea permite şi condiţia de coasigurat , dacă persoana în cauză nu are niciun fel de venituri personale, dar . Declinarea substantivului coasigurare. Nominativ-Acuzativ, coasigurare , coasigurări. Articulat, coasigurarea , coasigurările.


Un angajat cu contract de ore pe zi poate lua in intretinere ( coasigurat ), pentru a beneficia de asiguarare de sanatate? Dacă sunt coasigurat – Act de identitate si un document care atesta calitatea de. Pot fi coasigurati urmaotarele categorii de personae: sotul, sotia si parintii fara. AOK ajută întreaga familie: Fiecare membru de familie coasigurat primește propriul sau card AOK de asigurare de sănătate. Traduceri principale.


Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă , . Coasigurati (sot, sotie, parinti): – adeverinta de coasigurat precum si adeverinta de la circa financiara ca nu are nici un venit – xerocopie dupa certificatul de . Buna ziua, Am o persoana care are sotia trecuta coasigurat , mentionez ca nu-mi ia in 1ca fiind coasigurat si trebuie lunar sa o adaug . Obtinerea dreptului de coasigurat. Atasezi coasigurati pentru asigurarile suplimentare de spitalizare si interventie chirurgicala . Soţul, soţia şi părinţii fără venituri proprii, aflaţi în întreţinerea unei persoane asigurate pot . Una dintre dilemele cu care ne confruntam in calculul salariilor este urmatoarea: exista o diferenta intre coasigurat si persoana aflata in . Dicționarul Contabil. Prima pagină Termeni și condiții . Am o problema cu persoana coasigurata a unui angajat.


Cum obtii calitatea de coasigurat: conditii si documente.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts