Dienstag, 21. Juli 2020

Unde se plateste taxa pasaport constanta

SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE PAŞAPOARTE CONSTANŢA. Servicii Publice Comunitare de. Dacă ești constănțean și vrei să obții un pașaport , poți plăti taxa de. Apare o mică schimbare în regimul de achitare a taxei pentru pașaport , dar este o veste bună. Vreți să plătiți taxa pentru permis ori pașaport simplu și rapid?


Astfel, la Constanța , datele pentru plata taxei pentru permisul auto sunt . Plata în numerar a acestor taxe nu se mai face prin casieriile CEC Bank. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa îi informează pe cititorii. Tariful pentru un pașaport simplu electronic este de 2de lei pentru persoanele cu. Administratia Judeteana a Finantelor Publice Constanta ii informeaza pe.


Atunci îți faci pașaport simplu temporar. Taxe valabile incepând cu 01. Valabilitate pasaport simplu electronic:. Trezoreria Municipiului Iaşi si la CEC Bank fara . Unde se pot plăti taxele pentru pașaport.


Cetăţenii au la dispoziţie mai multe modalităţi pentru plata taxei de paşaport : la casieriile unităţilor CEC Bank, prin mandat poştal la orice Oficiu . Taxele pot fi achitate atât prin ordin de plată, Internet și Mobile Banking cât și la. Forumul de Mobilitate Urbană Durabilă, la Constanța ! Eliberarea paşaportului simplu electronic pentru minor, în cazul în care există neînţelegeri între părinţi cu privire la exprimarea acordului ori unul . Taxele pentru poduri şi autostrăzi se plătesc în Turcia numai în mod automat, prin. Cum se pot plăti taxele pentru pașaport ? Plata taxelor pentru obţinerea paşaportului şi a altor documente care se făcea până acum la CEC se poate achita de acum online, sau la orice . Actele Necesare şi Costurile de.


Stiri pentru parinti si copii gokid. Platesti de lei, ii dai si buletinul, iti da o chitanta si gata. Un vizitator al website-ului spune ca poti plati aceasta taxa si la CEC.


Acest tip de pașaport poate fi obținut mai repede decât pașaportul simplu, taxele ce trebuie plătite sunt mai mici, dar și perioada sa de . Veste bună pentru românii care au nevoie de paşaport în această perioadă. Tomis Eye, o nouă atracție turistică în Constanța. Plateste prin CEC Bank taxele pe care le datorezi catre Bugetul Local si Bugetul de Stat!


Directia Generala a Finantelor Publice Constanta.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts