Donnerstag, 23. Juli 2020

Romania suedia 02

Romania suedia 02

Pe Arena Națională, în fața a 50. Riscăm o nouă sancţiune de la UEFA. Ne ramane sa speram la o calificare doar prin Nations League! Min Cea mai clara ocazie . Pauza pe Arena Nationala, Romania - Suedia 0-2.


Romania suedia 02

Nu sunt foarte multe de spus dupa aceasta prima repriza: am jucat iar de parca tot ce am . Toate momentele importante si reactiile in timp real. O echipă care n-ar putea să. LIVE: Finalul coșmarului.


Un meci trist nu doar prin scor, cât mai ales prin stil. Un joc haotic, lipsit de orice idee, . Va mai avea o şansă din Liga Naţiunilor. Singura fază periculoasă a venit la un șut în finalul . E meciul de totul sau nimic pentru tricolori. Echipa națională are neapărată nevoie de victorie pentru a mai spera la . Singura noastră șansă pentru a păstra speranța calificării este o victorie la mai mult de un gol diferenţă, . Urmează o repriză de totul sau nimic pe Arena Națională ➡️ bit.


Romania suedia 02

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa incidentele de la meciul Romania - Suedia ( 0-), disputat pe noiembrie, pe Arena Nationala . FINAL Romania - Suedia 0-VESTE NEAȘTEPTATĂ în TELEVIZIUNEA DIN ROMÂNIA! CELEBRA PREZENTATOARE TV A FOST . Selecționata pregătită de Cosmin Contra a fost învinsă, fără drept de apel, de Suedia și nu mai poate termina pe locul al doilea în grupa sa . România nu a jucat nimic cu Suedia : 0-2. ROMANIA – SUEDIA s-a terminat 0-2.


Albania – Franța 0-(Tolisso Griezmann 30). Timp de un sfert de secol, nu am mai putut urmari vreun meci al Romaniei impotriva Suediei , fie ca a fost vorba de vreun amical sau joc oficial. Rezultatul este cu atât mai trist cu cât Euro . Din Grupa F se califică Spania şi Suedia. Echipa României a avut puţine şanse de a marca şi a înregistrat cea . Suedia ne-a invins clar, fara drept de apel, pur si simplu ne-a pus la locul nostru, la colt pe coji de nuca, vineri seara, in meciul ce se anunta . Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul . Echipa naţională de fotbal a României înfruntă, de la această oră, pe Arena . Ultima șansă pentru a .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts