Donnerstag, 23. Juli 2020

Starea civila sector 3 certificat de nastere

Certificatele de naştere ale părinţilor, în cazul în care părinţii sunt necăsătoriţi. București- Sector. După încheierea căsătoriei, ofițerul de stare civilă anulează cartea de. Bulevardul Mircea Vodă SECTOR.


Serviciul Stare Civila Tel. Directia de Evidenta Persoanelor Sector. Matei Basarab,nr 3corp C, in incinta liceului Matei Basarab, sector , cod.


Competența aparține structurii de stare civilă din cadrul SPCLEP sau, după caz, a ofițerului civil stare din. Cererea se depune la starea civilă care are în păstrare actul de naștere , la starea civilă a locului de domiciliu sau la . Republica Moldova si Ucraina. OFICIUL STARII CIVILE SECTOR Eliberare duplicat certificat de nastere. Certificate de cazier judiciar, in original, eliberate cu cel mult luni in urma . II NEGRU (astăzi sectorul și părți din actualul sector 4);. III ALBASTRU (părți din sectoarele și 5);.


IV VERDE (astăzi sectorul 1). Pentru copilul născut mort, termenul este de zile de la naştere. Extrasele multilingve ale actelor de stare civilă eliberate în condițiile Convenției nr. Ofiţerul de stare civilă , ………………………………. DECLARAŢIE DE CĂSĂTORIE.


Acte necesare pentru încheierea casatoriei. Declaratia de casatorie se face . Am redobândit cetățenia română și am buletin în Sectorul 3. Accesați Transcrierea certificatelor de naştere - Pentru transcrierea certificatului de naştere al copilului minor,. La recomandarea DGASPC Sector , la d~b de . Eliberarea, la cerere, a certificatelor de nastere (Duplicat). De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate.


Primăria sectorului 1 . Duplicatele certificatelor de stare civilă se eliberează cetăţenilor la solicitare şi au. Certificatul de naştere (copie) în cazul în care s-a păstrat, certificatul de . Actul de identitate, certificatul de naştere şi căsătorie ale decedatului, în original şi fotocopii. Direcţia Publică de Evidenţă a Persoanelor şi Stare Civilă Administraţia Pieţelor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts