Mittwoch, 15. Juli 2020

Suport nota de plata

Suport nota de plata

Ai căutat de nota plata suport piele. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la . Note de Plata din piele sintetica cu fata simpla si dublaj interior plastifiat alb. Notele de plata pot fi personalizate prin folio de culoare : argintie, aurie, rosie, verde . Accesorii personalizate pentru Horeca. Note de plata piele - Cartoteci piele - Restiere personalizate. Modele elegante de note de plata personalizate pentru restaurante, cafenele baruri si alte unitati HORECA.


Confera un aspect elegant restaurantului tau. Fiți primul care evaluează acest produs. Alege sa-ti intampini clientii restaurantului cu note de plata restaurant 1 romanesti, din piele naturala sau ecologica.


Suport notă de plată. Coperta rigida, aspect piele, model texturat. Cu folii transparente, detasabile. Dimensiuni: 1x 2mm. Se pot adauga noi folii. Din imitatie de piele. Description : Bill holder. Laptop – Calculator Imprimante - Scannere - Copiatoare.


Mapa restiera - pentru nota de plata Akko. Principalele caracteristici ale notelor de plata (restiera, cartoteca):. Material: piele ecologica caserata pe mucava de - mm.


Gama variata de culori si . De livrare ne ocupam noi. Mentionam faptul ca fotografiile sunt cu. Mapa nota de plata cu prindere magnetica,, linia The Londoner,, suport de pix si compartiment pentru bani. Necesare Preferinte Statistici Marketing. Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a . Intra pe site-ul altex.


Suport nota de plata

Acum ai posibilitatea de a plati in . Personalizare: serigrafie. Cumpara acum Tavita din inox pentru nota de plata cu coperti din piele si sistem. Blocul de note de plata contine un numar.


Nota de plata din piele, culoare neagra 18xcm.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts