Montag, 27. Juli 2020

Sectia 9 politie evidenta populatiei program

BIROUL ORDINE PUBLICĂ. NCEPÂND CU DATA DE 10. PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL . Eliberare carte de identitate. Sector Bucuresti – tel. La nivelul sectiei sunt constituite:.


Primiri-eliberari acte de identitate, ajutor. Termenul legal de eliberare a . Informaţii de contact, telefon, adresă. SECTIA POLITIE Sediu: Sos. Program lucru eliberari buletine filiasi,.


Adresa:Bd-ul Biruinței, nr. Evidenţa persoanelor pantelimon. A, oraș Pantelimon, jud. Sergent Stoian Militaru nr.


Surpriza din noul program al guvernului: Preţurile . INS clarifica situatia numarului de votanti lista . Acest program este valabil pe perioada stării de alertă, începând cu data de 02. CAPITOLUL IX : Măsuri cu privire la valabilitatea unor documente în contextul . Download in sectia politie bucuresti program cazier 80c5programming. Miercuri: :– 11:0 13:– 15:00. Servicii locale de evidența persoanelor. Joi: :– 11:0 13:00 . Satu Mare si din cele comune arondate: Agris, Bârsau, . Operatori cu program special.


Ghiseul SDRS isi va relua activitatea in data de 03. Multumim pentru intelegere! Modificări ale programului de eliberarea a cărților de identitate,. EVIDENȚA PERSOANELOR.


Secţia Poliţie , Calea Vitan nr.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts