Mittwoch, 22. Juli 2020

Stare civila sector 1 program

Adresa: Piața Amzei. Documente, în original şi în copii, traduse şi legalizate ori certificate de ofiţerul de stare civilă din care să rezulte desfacerea căsătoriei anterioare, dacă este . Program de audiente D. Informaţii de contact. Registratura Generala:.


Stare civila sector 1 program

PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL. Cererea se depune la starea civilă care are în păstrare actul de naștere,. Eliberări documente . După încheierea căsătoriei, ofițerul de stare civilă anulează cartea de identitate a soțului care își schimbă numele de familie. De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate.


Maresal Averescu, nr. Bucureşti Telefon 021. Secţia I civilă şi Secţia a-II-a Civilă şi Secţia penală,. Primăria sectorului. Cum se fac rectificările și ortografierile pe actele de stare civilă referitoare la căsătorie?


Stare civila sector 1 program

Cerererile de eliberare a certificatelor de naștere, căsătorie, deces,. Modificări ale programului de eliberarea a cărților de identitate,. De asemenea , solicitările de clarificări a unor aspecte pe linie de stare civilă , însoţite de documentele.


Aceștia vor transforma programele și strategiile stabilite de autoritățile administrației. Toate documentele de stare civilă : cărți de identitate , certificate de naștere, certificat de căsătorie, Hotărâre de . Transcriere - nastere înregistrata în strainatate. Romania se face cu aprobarea primarului sectorului. Stabilire program vizitare minor. TRANSCRIEREA sau ÎNSCRIEREA în registrele de stare civilă române a faptelor şi.


Starea Civilă Sector 1. Declaraţie de căsătorie, ce urmează a fi completată la serviciul stare civilă ,. Acestea trebuie date ofiterului de stare civila inainte de inceperea ceremoniei si le . Actele necesare pentru inregistrarea casatoriei la oficiul starii civile sunt:. Vineri: 08:– 14:00. Sector , Directia pubilca de evidenta a persoanelor si stare civila. Public General Directorate for Persons Records . Când s-au dus amândoi de mână la starea civilă , funcționara care le-a preluat. Orar, staţii apropiate , legături cu alte linii.


Competenţa aparţine structurii de stare civilă din cadrul S. Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Sectorului al . Oficiul Român pentru Imigrări. Competența ofițerului de stare civilă este materială și teritorială. Actele de stare civilă - exemplarul I se arhivează la D.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts