Freitag, 27. Dezember 2019

Starea civila iasi transcriere certificat nastere

Nu se transcrie certificatul de căsătorie concomitent cu transcrierea. TRANSCRIERI - STAREA CIVILĂ. Certificatele de naștere ale minorilor vor fi transcrise concomitent cu transcrierea. Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi. Programare online transcriere.


Starea civila iasi transcriere certificat nastere

Plătește taxele de acasă! Serviciul de Stare Civilă. Transcriere - deces înregistrat în străinătate. TERMEN DE ÎNREGISTRARE Declararea naşterii se face în termen de zile pentru copilul.


Vasile Alecsandri nr. Cetăţenii români aflaţi în străinătate pot transcrie certificatele de stare civilă. Directia Locala de Evidenta a Persoanelor Iasi - audiente.


Starea civila iasi transcriere certificat nastere

Anexa privind menţiunile existente pe marginea actelor de stare civilă. Acestea sunt documente care au aceaşi putere doveditoare ca şi certificatele de stare civilă şi se folosesc de către. Iași depun dosarele fără programare prealabilă, transcrierea certificatelor de naștere ale minorilor putând fi solicitată numai după transcrierea certificatului de căsătorie. Consulatul General al Republicii Moldova la Iași. Audienţele se desfăşoară la sediul din municipiul Iași , șoseaua Bucium, . Lista primariilor unde pot fi depuse actele pentru transcriere.


Plata taxelor de stare civilă și evidența persoanelor se face, fără comision,. Nu există informații disponibile pentru această pagină. ELIBERĂRI CERTIFICATE DE STARE CIVILĂ : . S-a modificat legea: Certificatul de naștere românesc se va putea transcrie nu doar la. Acum, transcrierea se poate face și în Bacău, Iași , Suceava, . Acte de stare civilă ( certificate de naştere , de căsătorie , divorţ etc.).


Starea civila iasi transcriere certificat nastere

Stare Civilă întocmește, ţine evidenţa şi eliberează certificate de stare civilă pentru naştere , căsătorie şi deces. Cerere transcriere document stare civilă. Primiri, eliberari acte altele decat transcrieri si decese.


Eliberări certificate. Pentru cetăţenii români de peste ani cu domiciliul în străinătate, cererea se adresează primarului unităţii . S-au trimis 1comunicari de nastere la SPCLEP Iasi. Acte necesare în vederea înregistrării nașterii unui nou- născut. Conturi pentru plata impozitelor, amenzi PF si PJ, eliberare certificate fiscale.


Starea civila iasi transcriere certificat nastere

IAŞI - STAREA CIVILĂ. Pe baza actelor de stare civilă se eliberează certificate de naştere ,. Depunerea actelor la Compartimentul Stare Civilă.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts