Freitag, 13. Dezember 2019

Moldova para birimi

Moldova para birimi

Moldova leyi için L sembolünü kullanırız. En küçük para birimi için tamamlayın. Bugün en güncel kurlar TLkur. Yönetim şekli başkanlık tipi cumhuriyettir.


Moldova para birimi

Traducerea acestei pagini oct. Romanya, kuzey, güney ve doğuda Ukrayna ile çevrili olup, bir kara . Bir para birimi ile ilgili bu madde taslak seviyesindedir. Transdinyester Rublesi), vergi sistemi, . Mehmet ŞAHİNGÖZ, ‎Doç. Here is a link to the video instead. Birleşme ve Satın Almalar.


Mikro, Küçük ve Orta. Büyüklükteki İşletmeler. III- GENEL OLARAK DIŞ . Para Birimi Kodları Listesi. TRY birimini MDL birimine dönüştür.


Moldova para birimi

Moldovya Cumhuriyeti sakinleri ile dolaşımda ne kullanılırdı? Daha fazla para birimi için tıklayınız . Bir dolar yaklaşık Lei yapıyor. Yanınızda götürdüğünüz paraya çok fazla şey gelecek sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Tatil bütçesi konusunda rahat . Turkey, Turkish Lira para birimi vardır.


Döviz kuru 10MDL = 3TRY ve 10TRY = 27MDL. Bulunduğunuz şehirde ders almak yerine evinizden . Etiket: moldova para birimi. Ve mevcut Azerbaycan grafiklerini çabuk ve kolay.


Moldova para birimi

Km İstanbul - Kişinev Uçuş Süresi ‎: ‎Saat Dk Ort. Ek olarak okullarda Fransızca . Colnect Koleksiyon topluluğunda kolayca alın, satın, takas edin. Sadece Colnect otomatik olarak istediğiniz . Türk Lirası yaklaşık 2. Devlet Başkanı: Igor Dodon. Başbakan: Pavel FILIP.


Yüzölçümü: 38km².

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts