Montag, 9. Dezember 2019

Program examen auto cluj

Program examen auto cluj

INFORMARE - în atenția industriei auto. Serviciul programări online - CLUJ. Selectaţi din listă serviciul pentru care doriţi să faceţi o programare online: . Având în vedere Normele europene referitoare la reducerea poluării mediului înconjurător venim în sprijinul industriei. Instituției Prefectului județului Cluj funcționează la următoarea adresă:. Programare examen auto.


Program examen auto cluj

Examenul teoretic se susţine la sediul DRPCIV Cluj , strada Albac, numărul 1 după următorul prograluni, marţi şi miercuri în intervalul orar 08:– 15:00 . Conform reglementarilor existente, programarea candidatilor la examen pentru a obtine permisul de conducere se . Vezi care sunt taxele pentru examenul auto. Inmatriculari auto Cluj – Adresa si program. HotNewsRomania Se suspendă examinările pentru obţinerea. Cluj Napoca - CENTRUL REGIONAL DE FORMARE . Examinari preschimbare permis auto grupa I, 1lei.


Aviz psihologic obtinere permis auto. Lista cu unităţile medicale din judeţul Cluj autorizate, în baza Ordinului MS nr. Editare web: Liviu Cojan. Activitatea de examinare AUTO va fi reluată începând cu luna iunie. In ceea ce priveste programul de lucru cu publicul al serviciilor publice.


Program examen auto cluj

Noul sediu al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj s-a mutat pe Calea Turzii, . Dej pentru susținerea probei practice a examenului auto ! Dej și de zile în Turda, a mai anunțat prefectul de Cluj. Masina care nu este pe numele tau sau care nu are ITP se radiaza din circulatie de luna viitoare. Motivul pentru care tot mai puțini candidați reușesc să treacă examenul auto. La locul de întâlnire vor avea acces numai candidatul și instructorul auto , fără participarea aparținătorilor. Mai multe despre:campia turzii, Examene.


E cel mai tare ziar din oras! Introduceti un cuvant. PROGRAMARE INSCRIERE.


Program examen auto cluj

De aici, se poate face o programare ce va avea în vedere schimbarea permisului, dar numai dacă acesta este încă valabil. Ia din prima examenul auto categoria B! Pachete pentru familie. Cluj -Napoca, Judetul Cluj , strada Albac nr.


Am lansat noul program pentru familie şi grupuri! SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE CONDUCERE ŞI ÎNMATRICULAREA VEHICULELOR CLUJ. Procedura de rezervare: 1. EXAMENUL AUTO , mai complicat!


Proba practică pentru examenul auto se va susține, din nou, începând de.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts