Mittwoch, 18. Dezember 2019

Foaie de citire apometre

ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI NR. FISA CITIRE CONTOARE APA RECE SI APA CALDA luna an_. Verificare apometre:. APARTAMENT nr___, Proprietar. Aplicatie pentru citirea apometrelor si exportul consumului in format PDF.


Pentru export in PDF trebuie tinut apasat pe luna dorita din tabelul de consum. FOAIE DE CITIRE APOMETRE. A BLOCULUI ………………, SC. SITUATIA CONSUMULUI DE APA RECE SI APA CALDA. Acest lucru face posibilă citirea datelor fără intrarea în apartament chiar în cazul instalării contoarelor ( apometrelor ) în canalele tehnice ale blocurilor cu mai . Fisa citire contoare apa rece si apa calda (kB).


Nu există informații disponibile pentru această pagină. Apometrele radio cred ca raman solutia cea mai viabila in contextul in . Model Tabel Citire Index Consum Apometre Si Contor Gaze. Asociatia de proprietari Bloc: ______ Str. Nu e mai ieftin simplu elegant etc sa monteze apometre cu citire prin.


Foaie verde de măcriș, Haide, lume, la PETRIȘ! Foaie de prezenta zilnica la locul de munca. Compania de Apă anunță citirea apometrelor și înlocuriea contoarelor la abonați pentru . Cereti administratorul sa va dea foaia cu index ,consum de apa lunar. Când am văzut prima dată foaia de întreţinere m-am speriat,. PS: Ştiu, oamenii civilizaţi au apometre cu citire radio, ca să nu mai existe . Sistemul de repartitoare vine cu un cost suplimentar pentru citire si calcul,.


RON, inclusa in foaia detaliata de calcul al caldurii. Se admite montarea contoarelor de apă ( apometre ) şi în clădiri, în general. Citire , Index nou, Index vechi, Consum, Index nou, Index vechi, Consum. Programarea citirii apometrelor în săptămâna 02. La citire , locatarul scoate caloriferul care a consumat şi îl montează pe celălalt.


Acum mi-a venit foaie. Manevrele cauzate de incidente sau avarii se executa fără foaie de manevra. Care sunt perioadele de lucru și verificarea apometrelor ? Maestrul emite toate documentele necesare și pune o notă în foaia de date.


Reguli de citire a contoarelor de inducție. Modificarea contorului nu afectează secvența de citire. Citirea apometrelor : cum să distingi între contoare. Modernizarea sistemului de citire apometre din imobilele administrate de DAFL S6.


Foaie de citire apometre

Foaia colectivă de prezenta verificată şi semnată pentru fiecare Serviciu şi . Timp de citire : minute.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts