Dienstag, 3. Dezember 2019

Fisa pontaj

Fisa pontaj

Fișă de pontaj pentru angajați (săptămânală, lunară, anuală). Acesta este un șablon Microsoft Office. Informațiile cuprinse în fișa de pontaj demonstrează orele efectuate zilnic și alături de alte date stau la baza calcului salariului.


Ce prevede legislația muncii cu . Universitatea “Babeş-Bolyai”. Foaie colectivă de prezenţă. Co, – concedii de odihnă, I, – învoiri şi concedii fără salariu. Facultatea de Fizică.


Bp - boala profesionala, N - Absente nemotivate. Am - accident de munca, Prm - program redus maternitate. FOAIE COLECTIVA DE PREZENTA ( PONTAJ ) . Model Pontaj - foaie Prezenta. Document folosit in unele sisteme de evidenta a prezentei la program, in decursul unei luni, a angajatilor pe care, cu ajutorul ceasului de pontaj , acestia inscriu . Evidența orelor lucrate de angajați este obligatorie prin lege, conform art. Codul Muncii care precizează: Angajatorul are obligația . Sistemul de Pontaj Electronic Creasoft este compus din software - care genereaza fisele de pontaj - si hardware - utilizat in controlul accesului in ambele.


Sistemul de pontaj electronic angajati CREASOFT ofera acces la multiple rapoarte: Condica de Prezenta, Foaia Colectiva de Prezenta, Intarzieri, Ore . Va supunem atentiei in cele ce urmeaza un model de pontaj - foaie colectiva de prezenta - in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca se . Vezi in acest articol abordarea mea legata de realizarea unui model de pontaj in Excel. De regula, acest lucru se facea in trecut si in unele cazuri se mai face si astazi prin pontaj intr-o asa-numita foaie colectiva de prezenta. Evidenta orelor de munca se mai tine si prin pontajul intocmit zi de zi, in baza unei fise colective de prezenta, de cele mai multe ori un document . Reverso Context oferă traducere în context din română în franceză pentru de pontaj , cu exemple: Fisele de pontaj ale internilor. Toate noutățile și informațiile din avocatnet. Am strâns peste de explicații și 2de răspunsuri utile pe acest subiect.


Poți genera numeroase fișe de pontaj , pentru companie și subsidiarele ei. Fișa de pontaj este importată automat în payroll, cu . Contract şi titlu: Contract semnat la: Durata contractului: Numele Prestatorului: Numele expertului: Poziţia: Luna: ______ Anul: ______. Fişa de pontaj a Cristinei Ţopescu de la Ministerul Sănătăţii, consultată de Antena arată că, din analiza datelor, jurnalista ar fi fost la muncă . Dictionnaire Roumain-Français fisa de pontaj.


Pontajul reprezinta o operatie prin care este inregistrata prezenta salariatilor la. Atunci cand realizezi o fisa de pontaj , aceasta trebuie sa contina un minim de . Domeniul de finanţare, RO20. Violenţa domestică şi violența bazată pe deosebirea de . Celelalte ore pot fi repartizate . Formularul pentru pontaj este aplicabil pentru un numar marit de angajati;.


Comanda acum fisa de condica de prezenta pentru o monitorizare facuta conform . Raportul lunar de activitate (anexa 2) si fisa lunară de pontaj pentru fiecare expert angajat în proiect (anexa 3) după formatele . De ce pontaj -online. Descrierea Sistemului. Glosbe, dicţionar online, gratis.


Cauta cuvinte şi fraze milioane în toate limbile.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts