Montag, 23. Dezember 2019

Foaie de pontaj

Raportul ore regulate și orele suplimentare au funcționat cu acest șablon de foaie de pontaj simplu. Ideal pentru firme mici, contractori sau pentru lucrătorii . Fișă de pontaj pentru angajați (săptămânală, lunară, anuală). Universitatea “Babeş-Bolyai”. Co, – concedii de odihnă, I, – învoiri şi concedii fără salariu.


Foaie colectivă de prezenţă. Facultatea de Fizică. Bp - boala profesionala, N - Absente nemotivate. Am - accident de munca, Prm - program redus maternitate. FOAIE COLECTIVA DE PREZENTA ( PONTAJ ) . Metoda eficienta pentru evidenta angajatilor.


Aplicatia este gratuita si usor de folosit. Model Pontaj - foaie Prezenta. Cum se ține pontajul angajaților?


Nu există soluții obligatorii, astfel încât angajatorul poate folosi: condica de prezență, un pontaj manual sau automat, o foaie. Foi de pontaj sunt core a ceea ce, ca un membru al echipei, face în Project Online. Cum pot completa meu de pontaj? Va supunem atentiei in cele ce urmeaza un model de pontaj - foaie colectiva de prezenta - in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca se . Document folosit in unele sisteme de evidenta a prezentei la program, in decursul unei luni, a angajatilor pe care, cu ajutorul ceasului de pontaj , acestia inscriu . România și nu numai, există încă sute de companii care întocmesc pontajul angajaților manual, cu pixul pe foaie , într-un caiet de pontaj. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru foi de pontaj , cu exemple: Am de gând pentru a obține o foi de pontaj.


De ce pontaj -online. Descrierea Sistemului. Una din problemele principale legate de folosirea unei foi de hârtie pe. Angajatorii extrag rapid foaia de pontaj necesară în fața organelor de . Nevoia pietei pentru un soft de pontaj usor de folosit care sa salveze din timpul si . N – Absenţe nemotivate. Am – Accidente muncă.


Foaie de pontaj

Prm – Program redus matern. Prb – Program redus boală. Pontajul functioneaza ca o foaie colectiva de prezenta a salariatilor. In conditiile prestarii de servicii la birou, aceasta se poate tine in mai multe .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts