Montag, 9. September 2019

Starea civila sector 1

Eliberarea actelor de identitate pentru persoanele rezidente în sectorul , Bucureşti - Transcrierea actelor de stare civilă înregistrate la autorităţile locale din . Direcţia Publică de Evidenţă a Persoanelor şi Stare Civilă a Sectorului 1. Dispecerat Poliţia Locală. Documente, în original şi în copii, traduse şi legalizate ori certificate de ofiţerul de stare civilă din care să rezulte desfacerea căsătoriei anterioare, dacă este . Eliberarea actului de identitate la expirarea termenului de valabilitate, modificarea datelor de stare civilă , anularea documentului, schimbarea sexului sau a . Serviciul de stare civilă primăria sectorului – Bucureşti. România, persoanele interesate pot afla informaţii utile privind actele de stare civilă consultând . Această hartă a fost creată de un utilizator. Aflați cum să creați una proprie.


Directia Publica de Evidenta Persoanelor si Stare Civila Sector 1. Program de audiente D. Fotografii de nuntă - cununie civilă - de Mihai Zaharia Photography fotograf nuntă. Sector Director Executiv Moisescu Elena Simona marti-joi. II NEGRU (astăzi sectorul și părți din actualul sector 4);. III ALBASTRU (părți din sectoarele și 5);.


IV VERDE (astăzi sectorul ). Government Organization. Primăria Sectorului 2. De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate. Direcția de Stare Civilă a Sectorului București. Transcrierea certificatelor şi extraselor de stare civilă procurate în străinătate ( detalii) b) Înscrierea în.


Starea civila sector 1

Sectorului au primit sprijin pentru a depăși mai ușor temperaturile extreme, prin intermediul celor . Adresa: Aleea Alexandru nr. După încheierea căsătoriei, ofițerul de stare civilă anulează cartea de identitate a soțului care își schimbă numele de familie. Pentru cetăţenii români de peste . Municipiului București. Sectorului , în cazul cetăţenilor români care nu au avut niciodată domiciliul în România.


Actele de stare civilă - exemplarul I se arhivează la D. România se face cu aprobarea primarului sectorului al municipiului . Directia Stare Civila va functiona incepand de luni, aprilie a. Bucuresti, care va intocmi actul de stare civila.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts