Mittwoch, 18. September 2019

Model de completare formular 230

Model de completare formular 230

DOUĂ ENTITĂȚI NONPROFIT. Modul de completare şi depunere. Formularul 2se completeaza si se depune pana la data de mai.


Model de completare formular 230

Pentru formularele 2înregistrate la organul fiscal central competent până la data publicării . Citeste instructiunile de completare si afla nolutatile pentru acest an. Agenția Națională de Administrare. Continuarea navigarii pe acest site . Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la din impozitul anual pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor”. Instrucţiuni de completare.


MODEL COMPLETARE FORMULAR. Se completează și se depune. Acest model de formular este emis și tipărit prin intermediul Unității de imprimare rapidă.


Ce este formularul 2? Vezi aici modelul de completare. Ghid pentru ONG-uri de depunerea online a formularelor 2pe eguvernare. ANAF a dat instrucţiuni de completare şi model. Asociatia Help Autism Redirecţionarea a 3. Poţi completa rapid și ușor formularul 2dând click pe butonul de mai jos.


Se va afișa un formular online, iar după completarea acestuia vei primi instant un . AICI poți consulta modelul de completare pentru DU electronică, iar AICI modelul pentru completare manuală. Descarcă FORMULARUL 2. Daca îți este mai ușor, poți trimite formularele completate și scanate pe adresa de. INSTRUCTIUNI DE COMPLETARE. ANAF primește formularele 2în format electronic pe perioada stării de.


Formularele și instrucțiunile de completare se pot descărca și de pe . Durată de completare : minute. Imagini cu model completat al cererii 23 pentru direcţionarea a 3. Iată informațiile pentru . Noul model al formularului 2a fost oficializat spre sfârșit de ianuarie prin Ordinul ANAF nr. Stabilirea unui model uniform de viză, în special adoptarea unor norme . DESCARCATI FORMULARUL 2precompletat cu datele A. Procedura este foarte simplă: nu trebuie decât să completezi formularul 2. Mai multe informații și modelul de completare a formularului găsești AICI.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts