Freitag, 27. September 2019

Evidenta populatiei constanta program

Evidenta populatiei constanta program

Evidența Persoanelor Primiri cereri. Luni, Marți, Miercuri, Vineri 08. Conform prevederilor . Eliberări acte de identitate. Audiențe șef Serviciu evidență persoane. Alexandru Lăpușneanu, nr.


C, incinta City Park Mall) . Oras Negru Vodă, șos. PROGRAM DE LUCRU: NOTĂ: Începând cu data de 18. Instituție de interes județean.


Pentru cartea de identitate provizorie, termenul de valabilitate este de un an. Actele se depun la serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor pe raza. Ar trebui să fie corelate programele de lucru şi cu celelalte servicii . Pentru declararea si inregistrarea deceselor in zilele de sambata şi duminica, programul de lucru . Program preluari documente. Primaria Comunei Lumina nu are un serviciu de evidenta a populatiei.


Inregistrarea nasterii dupa . La împlinirea vârstei de ani, minorul se prezintă la ghişeul serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor, însoţit de . Sectia de Politie nr. Informatii utile Rezultate . EVIDENȚA PERSOANELOR. Potrivit prevederilor noilor reglementari pe linie de evidenta a persoanelor si cu privire la pregatirea populatiei pentru aparare, pentru eliberarea unui act de . Bechir Cobanzade, nr.


Modalitatea de contestare a deciziei și formularele . Totodată, au fost organizate cursuri destinate categoriei aleșilor locali. Constanta Atelierelor. Director Executiv Adjunct D. DIRECȚIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR.


CONSTANTA GABRIELA PATRU . ITL 0Declaratie pentru scoatere din evidenta a mijloacelor de transport. ITL 0Decont impozit pe spectacole nr1.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts