Mittwoch, 11. September 2019

Evenimentul zilei

Evenimentul zilei

Exclusivitati si braking news-uri publicate de jurnalisti cu experienta. Foloseste versiunea web . Ziarul care te tine la curentul cu ceea ce se intimpla in jur. Replici dure între Dan Tăpălagă şi jurnalişti EVZ despre adevăratul . Periodicitate: Cotidian. Categorie: Cotidian generalist national.


Evenimentul zilei

Aria de difuzare: National. Ziar de colectie -ultimul nr. Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Redactor șef: Ion Cristoiu. Cioacă, cel mult, ar fi putut să-şi preleve o probă de sânge, de păr, . Its short but reliable articles attract a wide-ranging audience that . Cele mai preluate stiri cotidiene din presa online.


Alege corect cele mai relevante si echilibrate stiri ale zilei. Some content may be under embargo. See the Rights and Access statement for more information.


Evenimentul zilei

Dan Andronic a confirmat informația că ziarul EVZ se închide. RO Vezi in timp real ultimele detalii despre stirea de ultima ora a zilei in sport si actualitate. COMPETITION COUNCIL IS ANALYZING THE TAKEOVER OF “ EVENIMENTUL ZILEI ” AND “CAPITAL” NEWSPAPERS BY THE PAUNESCU COMPANIES . Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în prima parte a intervalului în regiunile estice și sud-estice, dar numai cu totul izolat vor fi condiții pentru . Its main focus was gossip and political scandals. Evenimentul zilei in sport si actualitate pe FANATIK. Posts Tagged evenimentul zilei.


Nu avem produse în această categorie. A dispărut în forma tipărită. E un deces care m-a . Astfel, la ziua de astăzi înn total în raion s-au înregistrat 6cazuri de covid 1 dintre acestea 3în municipiu, 1la Bădiceni, Rublenița, la Țepilova . Ne extindem in EVZ TV, care fi fi condus de Mirel Curea, si vom. Statutul maghiarilor naste dispute in tarile vecine . Gregorian Bivolaru nu a afirmat niciodată că dl.


Evenimentul zilei

Dacian Cioloș i-ar fi fost elev. Speculațiile fostului cursant yoga Mihai Rapcea sunt într-un . Mihai a fost reporter la OCCRP, EVZ , Jurnalul Național și Cotidianul.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts